Safir 15 Bölüm İzle CANLI YAYIN! ATV Safir Yeni Bölüm İzle Tek Parça! Safir Son Bölümünü İzle Youtube

Başrollerini İlhan Şen ve Özge Yağız'ın paylaştığı Safir dizisinin yeni bölümü geldi. Pazartesi dizilerinden olan Safir yeni bölümde tüm dengeler değişti. Gizem Karaca Safir dizisine Güneş rolüyle dahil oldu ve olayların seyri tamamen değişti. 11 Aralık Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşan Safir yeni bölümü kaçırmayın. İşte Safir 15 bölüm izle ekranı..

ATV pazartesi dizilerinden olan Safir fragman ardından yeni bölüm zamanı geldi. 11 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00'da yayına girecek olan Safir yeni bölümde neler yaşanacak merak edildi. Safir son bölüm ardından 15. bölüm zamanı geldi. Safir dizisi oyuncuları arasına Güneş karakteri ile dahil olan güzel oyuncu Gizem Karaca hikayesi merak edildi. Safir dizisi severler bir yandan yeni bölüm özetine göz atarken bir yandan da Safir Güneş kim araştırmaya başladı Safir yeni bölümde Bade’den Ateş ile Feraye’nin evliliğinin altında yatan başka bir sebep olduğunu öğrenen Yaman, Feraye’nin peşine düştü. Bu arada Feraye’nin annesinden para alıp gittiğini öğrenen Ateş de Feraye’yle yüzleşmek için onu bulmaya çalıştı. Önce hangisi Feraye’ye ulaşacak merak konusu oldu. Yaman bebeği öğrendi mi araştıran izleyicilere son durum mesajı geldi. İşte 11 Aralık Pazartesi Safir 15 bölüm izle ekranı..

ATV SAFİR YENİ BÖLÜM CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SAFİR 15. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

11 Aralık Pazartesi günü ekrana gelen Safir son bölümünü izle ardından yeni bölüm geldi. Bu akşamki Safir 15. bölümde Bade’den Ateş ile Feraye’nin evliliğinin altında yatan başka bir sebep olduğunu öğrenen Yaman harekete geçti. Feraye’nin peşine düşünce şok gerçekler açığa çıktı. Bu arada Feraye’nin annesinden para alıp gittiği bilgisine sahip olan Ateş de hareketlendi. Feraye’yle yüzleşmek için onu bulma çabasına girişince olanlar oldu. Önce hangisi Feraye’ye ulaşacak merak edildi. Safir yeni bölümde Yaman bebeği öğrendi mi merak edildi. Feraye Yaman’a ne anlatacak merakla beklenirken Okan’ın peşinde olan Sarp, Cemile ve Okan konuşurken büyük bir sırrı öğrendi. Bora içinse yurtdışında yapılacak bir tedaviyle iyileşme şansı doğunca heyecan tavan yaptı. Bu gelişmelerle Bora cephesinde gerilim iyice arttı. Safir yeni bölüme Gizem Karaca damga vurdu. Safir dizisine Güneş rolü ile dahil olan Gizem Karaca heyecanı artırdı. Peki, Safir Güneş kim? İşte macera dolu Safir 15 bölüm..

SAFİR OYUNCULARI

İlhan Şen ve Özge Yağız'ın başrollerini paylaştığı Safir dizisi kadrosunda Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, Can Remzi Ergen, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık, Efe Taşdelen, Serkan Taştemur yer alıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ