Safir 16 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Safir Son Bölüm 16 Bölüm Full İzle! ATV Safir Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Safir dizisi hayranları yeni bölümü iple çekti. İlhan Şen ve Özge Yağız hayranlarının dört gözle beklediği Safir yeni bölümde her şeyi öğrenen Ateş hayatına bir Gülsoy olarak mı yoksa bir Bakırcı olarak mı devam edecek merak konusu oldu. 18 Aralık Pazartesi akşamı ekrandaki yerine yerleşen Safir 16 bölümde Aleyna'nın hamile olması Feraye ve Yaman aşkı önünde yeni bir engel yarattı. İşte Safir 16 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Kapadokya'nın ileri gelen ailelerinden Gülsoyların hikayesini anlatan Safir dizisinin yeni bölüm zamanı geldi. Pazartesi dizileri arasında yer alan Safir yeni bölümde Aleyna'nın bebek haberi ortalığı karıştırdı. güzel oyuncu Gizem Karaca'nın Güneş rolüyle dahil olduğu Safir dizisinde Aleyna'nın hamile olduğunu öğrenen Feraye hüzne boğuldu. Ne olursa olsun Yaman'ın aşkından ve sadakatinden bir an bile şüpheye düşmeyen Feraye gardını aldı. Yaman ve Feraye'nin kavuşmasının önünde yeni bir engel olarak hamilelik haberi tüm dengeleri değiştirdi. Safir dizisi hayranları yeni bölüm saatini beklemeye koyuldu. Safir son bölüm 16 bölüm full izle ekranı geldi. İşte Safir 16 bölüm izle tek parça ekranı..

ATV SAFİR 16 BÖLÜM İZLE TEK PARÇA EKRANI İÇİN TIKLAYIN

SAFİR 16 BÖLÜM İZLE YOUTUBE TEK PARÇA

16. bölümüyle 18 Aralık Pazartesi akşamı yayına giren Safir dizisine, "Siz benim nasıl yandığımı, nereden bileceksiniz?” sözü damga vurdu. Safir yeni bölümde Aleyna'nın hamile olduğunu öğrenen Feraye çok sarsıldı ancak Yaman'ın aşkından ve sadakatinden bir an bile şüpheye düşmedi. Bu hamilelik Yaman ve Feraye'nin kavuşmasının önünde yeni bir engel olarak ortaya çıktı. İşin en zorlayıcı tarafı ise babalık testi için geçmesi gereken süre oldu. İki sevgili kendilerinden son derece emin olsalar da yargılayıcı insanlarla çevrili bir dünyada aşklarını nasıl ayakta tutacaklar merak konusu oldu. Safir 16 bölüm izle ekranında Ateş, Vural'ın oğlu olduğunu öğrenince Gülfem'le yüzleşti. Annesi ile artık aralarında bir uçurum oluştu. Vural'ın zoruyla Gülfem, gerçeği Yaman ve Okan'a da söylemek zorunda kaldı. İki kardeş, Ateş'i artık bir Bakırcı olmasına rağmen ağabeyleri olarak kabul edecekler mi izleyiciler merak etti. Bir avukat olarak arkadaşına destek olan Güneş, Bade'nin gerçek ailesiyle ilgili hiç bilinmeyen gerçeklere ulaşınca olaylar büyüdü Şirkete geri dönen Ömer'i çok tatsız bir sürpriz karşıladı. Gülsoylar yeni bir krizin eşiğine geldi. Peki, Ateş hayatına bir Gülsoy olarak mı yoksa bir Bakırcı olarak mı devam edecek? Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Safir yeni bölümde..

SAFİR OYUNCULARI

Safir dizisi kadrosunda Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, İlhan Şen, Özge Yağız, Can Remzi Ergen, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık, Efe Taşdelen, Serkan Taştemur

SON DAKİKA HABERLERİ