Safir 20 Bölüm İzle ATV CANLI YAYIN! Safir Son Bölüm 20 Bölüm FULL İZLE! ATV Safir Son Bölüm İzle Youtube

Safir dizisi severlerin beklediği yeni bölüm geldi. 15 Ocak Pazartesi günü ekran macerasına devam eden Safir 20 bölüm izle ekranı geldi. ATV canlı yayın izlenen Safir 20 bölüm hem işini hem de evini kaybeden Feraye Yaman'ı da gözden çıkardı. Her taşın altından çıkan Ateş'e karşı bilenen Yaman peşine düştü. Üstelik bu kez hesap sormak için değil hayatını kurtarmak için. İşte Safir son bölüm 20 bölüm full izle ekranı..

ATV pazartesi dizilerinden olan Safir yeni bölüm zamanı geldi. 15 Ocak Pazartesi günü ekran macerasına devam eden Safir 20. bölüm izleme ekranında "Bırak onu" sesleri yükseldi. Kadrosunda İlhan Şen ve Özge Yağız gibi ünlü isimlerin yer aldığı Safir son bölüm ardından gözler yeni bölüme çevrildi. İzleyicilerin dört gözle beklediği Safir fragman izleyenler 20. bölüm gelişmelerine odaklandı. Safir oyuncuları yeni bölümde yerini aldı. Başarılı kadrosu ve dramatik hikayesiyle odak noktası olan Safir 20 bölüm izle ekranı açıldı. Amerika'dan dedesinin aile şirketini devralmak için dönen Ateş ile kardeşleri Yaman ve Okan'ın aşk, ihtiras, tutku, intikam ve zorbalık sınavlarını anlatan Safir dizisinde silahlar çekildi. Safir son bölüm 20 bölüm full izle ekranı geldi. İşte ATV canlı Safir son bölüm izle Youtube linki..

SAFİR SON BÖLÜM 20 BÖLÜM FULL İZLE

Safir son bölüm 20 bölüm full izle ekranında “Bırak onu!” sesleri yükseldi. Hem işini hem de evini kaybeden Feraye bir süre Yaman'la ilişkisine ara vermek istedi. Yaman bu konuda da her taşın altından çıkan Ateş'e karşı iyice bilendi. Her şeyden onu suçladı. Güneş ise ortadan kaybolan Ateş için endişelenmeye başladı. Safir son bölüm izle youtube ekranında Okan'ın da araya girmesiyle birlikte Yaman, Ateş'in peşine bu defa hesap sormak için değil hayatını kurtarmak için düştü. Yaman Ateş'i kurtarabilecek mi merak eden izleyiciler araştırma yaptı. Kardeşlik mi yoksa düşmanlık mı galip olacak merak eden izleyiciye Safir 20. bölüm izle özeti veridi. Ateş aynı saatlerde hayatını değiştirecek bir olayın içine doğru adım adım yürümeye başladı.

ATV SAFİR 20 BÖLÜM FULL İZLE

Onu bekleyen tatsız sürpriz Yaman ve Ateş'i bir sırla birbirine bağladı. Diğer taraftan Feraye, daha fazla ısrar etmek istemedi ve atölyeden ayrılmaya karar verdi. Aleyna ise ona gizli kapaklı iş bularak Ürgüp'ten gönderme peşine düştü. Feraye, Aleyna'nın kurduğu tuzağa düşüp ünlü bir markadan gelen teklifi kabul etti. Bekir, işlediği cinayetin ortaya çıkmasıyla birlikte Cemile'ye birlikte kaçmayı teklif edince işler karıştı. Cemile bu teklife nasıl cevap verecek merak konusu oldu. Bekir'in intikam sırrını bilen tek kişi Yaman olduğuna göre adını veren de o olmalı deyip harekete geçti. Tüm bunlar ve daha fazlası 15 Ocak Pazartesi günü saat 20.00'da Safir yeni bölümde..

SAFİR OYUNCULARI

Burak Berkay Akgül, İpek Tuzcuoğlu, İlhan Şen, Özge Yağız, Can Remzi Ergen, Erkan Bektaş, Müfit Kayacan, Nur Yazar, Can Bartu Arslan, Gizem Sevim, Münir Can Cindoruk, Serdar Bordanacı, Sevda Baş, Selin Işık, Efe Taşdelen, Serkan Taştemur

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber