Safir yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Safir dizisi 24. bölüm bölüm fragmanı İZLE

Popüler dizi Safir'in yeni bölüm fragmanı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor. Yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı ise hala netlik kazanmış değil. Dizi severler, heyecanla yeni bölüm fragmanını beklemeye devam ediyor.

Geçtiğimiz bölümde ise Feraye'nin, Yaman'ın geleceği için alması gereken bir kararla karşı karşıya olduğunu gördük. Ateş'le birlikte katıldıkları davette geceye damga vuran Feraye, Ateş ile el ele görünmek zorunda kalırken, bu durum Yaman ile arasında büyük bir hesaplaşmaya yol açar. Yaman, Feraye'den duymak istediği gerçekleri öğrenince ikilinin arasında büyük bir duvar oluşur.

Öte yandan, Ateş'in Feraye'yi oynamaya zorladığı evlilik oyunundan sonra Güneş'e açıklama yapması gerekir. Ancak, Ateş yalanlarla dolu bir açıklama yapar. Büyük Hala Kamuran ise Gülsoy ailesinin başına gelenleri öğrenmek ister ve aile arasında zorlu bir yüzleşme yaşanır. Kontrolü ele geçirmek isteyen Kamuran Hala, ilk olarak Cemile'yi konaktan kovar.

Ayrıca, Güneş ve Ateş arasını bozmak için elinden geleni yapan Bade, aşkına karşılık bulamazken, Ateş'in söylediği yalanlar sonrası Feraye ile konuşmak isteyen Güneş, duymak istediği cevapları alır. Son olarak, Ateş'e yapılan silahlı saldırının önüne geçen Gülfem ise hayatını kaybeder.

SAFİR 24. BÖLÜM FRAGMAN İZLE

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber