Safir yeni bölüm ne zaman? Safir 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV ekranlarında büyük bir ilgiyle izlenen Safir dizisinin merakla beklenen 14. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Başrollerini Özge Yağız ve İlhan Şen'in üstlendiği dizi, izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor.

Safir 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı? Safir Yeni Bölüm Ne Zaman?

Safir dizisinin 14. bölüm fragmanı izleyicilerle buluştu. Heyecan dolu anların yaşandığı fragman, Safir hayranlarını bir kez daha ekrana kilitlemeyi başardı. Peki, yeni bölüm ne zaman?

Safir'in 14. bölümü 4 Aralık Pazartesi günü ATV ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Yeni bölümde Gülsoy ailesinin sırlarla dolu hikayesi izleyicilere daha da derinlemesine aktarılacak. Safir, Nevşehir'in eşsiz güzellikleri arasında çekiliyor, buna ek olarak dizi, etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Safir Dizisi Konusu Nedir?

"Saklı Kalan Bir Aşk Hikayesi" sloganıyla yola çıkan Safir, Gülsoy ailesinin sarsıcı ve zorlu hikayesini konu alıyor. İlhan Şen, Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül gibi usta oyuncuların performansıyla izleyiciyi etkisi altına alan Safir, aşk, tutku, intikam ve zorbalıkla iç içe geçmiş bir hikayeyi sunuyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber