SAFİYE SOYMAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA? Safiye Soyman Kaç Çocuğu Var? Safiye Soyman Kaç Yaşında Evlendi? Safiye Soyman Çocukları

Ünlü sanatçı Safiye Soyman 25 yıldır MS hastası olan oğlu Harun Akaröz hayatını kaybetti. Evlat acısıyla sarsılan Safiye Soyman taziye mesajları peş peşe geldi. Peki, Safiye Soyman kaç yaşında? Safiye Soyman kaç çocuğu var? İşte Safiye Soyman çocukları..

Şimdilerde ekrana gelen Dünya Güzellerim Tatilde programıyla adından söz ettiren ünlü sanatçı Safiye Soyman oğlu Harun Akaröz acısıyla sarsıldı. 24 yıldır MS hastası olan Safiye Soyman oğlu Harun Akaröz vefatı büyük üzüntü yaşattı. Safiye Soyman hayat arkadaşı Faik Öztürk, “Maalesef Harun’u kaybettik çok üzgünüz” dedi. Peki, Safiye Soyman kaç yaşında? Safiye Soyman kaç çocuğu var? İşte Safiye Soyman çocukları..

SAFİYE SOYMAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1961 yılında dünyaya gelen Safiye Soyman Bolu Akpınar Mahallesi'nde gecekonduda yaşayan ailenin çocuğu olarak doğdu. Babası hafız olan Safiye Soyman 13 yaşında görücü usulüyle 24 yaşındaki Ziya Akaröz ile evlendi. Çift 15 yıl evli kaldı. İlk yılların ardından eşinin kumar tutkusu aile bağlarını derinden sarstı. Eşinden gizli ortaokul sınavlarına giren Safiye Soyman daktilo kurslarına giderek ortaokulu tamamladı. Lise ardından İmar İskan Bakanlığı'nda Genel Müdür sekreteri olarak işe giren Safiye Soyman müzik dersleri almaya başladı. Ankara Devlet Klasik Müziği Korosu’nda 6 sene çalışan Safiye Soyman kaderi gazinocular kralı Fahrettin Aslan teklifiyle tamamen değişti.

SAFİYE SOYMAN KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Türk Sanat Müziği sanatçısı Safiye Soyman oğlu Harun Akaröz'ün acısıyla sarsıldı. 24 yıldır MS hastalığıyla savaşan Harun Akaröz Safiye Soyman ile ilk eşi Ziya Akaröz'ün çocuklarıdır. 15 yıl evli kalan Safiye Soyman 1985 yılında Ziya Akaröz ile yolları ayırdı. Uzun zamandır sanatçı Faik Öztürk ile birlikte olan Safiye Soyman ilk evliliğinden Ümran adında bir kızı ve Harun adında bir oğlu oldu.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber