Sagiv Jehezkel kimdir? Antalyaspor'da forma giyen Sagiv Jehezkel ne yaptı?

Antalyasporlu futbolcu Sagiv Jehezkel, sosyal medya kullanıcıları tarafından merak edilen bir isim haline geldi. İşte Jehezkel'in hayatı ve kariyeri hakkında bilgiler:

Sagiv Jehezkel, 21 Mart 1995 tarihinde doğdu ve Antalyaspor takımında defans pozisyonunda görev alan İsrailli bir futbolcudur.

Profesyonel kariyerine 2014 yılında Hapoel Tel Aviv kulübünde başlayan Jehezkel, sırasıyla Maccabi Tel Aviv, Ironi Kiryat Shmona, Bnei Yehuda Tel Aviv, MS Ashdod, Hapoel Be'er Şeva ve Antalyaspor gibi kulüplerde oynadı.

Süper Lig'in 20. haftasında oynanan Antalyaspor-Trabzonspor maçında attığı golden sonra sevincinde elindeki yazı nedeniyle tepki çeken Jehezkel, yazısında İsrail'in Gazze'yi işgal etmek için başlattığı operasyonların başladığı tarihe ve Davut yıldızına dikkat çekmişti. Bu durum, büyük bir tepki çekti ve Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Antalyaspor yönetimi de futbolcunun kadrodan çıkarıldığını duyurdu. Ancak, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Jehezkel, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber