Sağlık Ocakları Hafta Sonu Çalışıyor Mu? 20 Nisan Cumartesi Sağlık Ocağı Açık Mı? Sağlık Ocağı Çalışma Saatleri 2024

Yurdun dört bir yanında hizmet veren sağlık ocaklarının hafta sonu açık olup olmadığı merak konusu oldu. 20 Nisan Cumartesi gününün gelişiyle çok sayıda vatandaş aile hekimi hafta sonu açık mı sorguladı. Peki, 20 Nisan cumartesi sağlık ocağı açık mı? İşte sağlık ocağı çalışma saatleri..

Milyonlarca vatandaşın gündeminde yer alan sağlık ocağı çalışma saatleri sizler için araştırdık. Aile hekimlikleri olarak hizmet veren sağlık ocaklarının mesai saatleri araştırılmaya başladı. İlaç yazdırmak ya da rahatsızlığı için doktor kontrolünden geçmek isteyen vatandaşların uğrak noktası sağlık ocakları oldu. Çok sayıda vatandaş hafta sonu sağlık ocağı açık mı sorusuna yanıt aradı. Beklenen açıklama geldi. Peki, 20 Nisan cumartesi sağlık ocağı açık mı? İşte 20 Nisan sağlık ocağı çalışma saatleri..

20 NİSAN CUMARTESİ SAĞLIK OCAĞI AÇIK MI?

Merak edilen aile hekimi hafta sonu açık mı sorusunun yanıtı hayır açık değildir. Vatandaşlara hastalık ve tıbbi tanı teşhisinde yardımcı olan sağlık ocakları hafta sonu açık olmuyor. Özel ya da devlet hastanelerinin öncesinde vatandaşların ilk durağı olan sağlık ocakları hafta içi çalışıyor. İkamet yerlerinin yakınlarında olan sağlık ocaklarında aile hekimleri görev yapıyor. Hafta içi her gün açık olan sağlık ocakları hafta sonu kapalı oluyor.

SAĞLIK OCAĞI ÇALIŞMA SAATLERİ

Yurt genelinde sağlık ocakları saat 08:00 itibariyle açılıyor ve 17:00'de mesai sona eriyor. Sağlık ocaklarında öğle tatili arası saat 12:00 ile 13:00 arasında yapılıyor. Bu saat aralığında sağlık ocaklarında hizmet verilmiyor. Bulunduğunuz yerdeki sağlık ocağının çalışma saatlerini kontrol ederek ulaşım sağlayabilirsiniz.

Hafta içi: 08:00- 17:00

Öğle arası: 12:00- 13:00

Hafta sonu: Cumartesi ve Pazar günleri kapalı

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber