Şahane Hayatım 7 Bölüm Full İzle! Fox TV Şahane Hayatım Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Çarşamba günlerinin entrika kokan yapımı Şahane Hayatım yeni bölümde Şebnem’in başından dert bir türlü eksik olmadı. Bir dakika rahat nefes alamayan Şebnem evin bahçesinde toprağı kazan belediye işçilerini görünce neye uğradığını şaşırdı. Şebnem yolun sonuna geldi. İşte merak edilen Şahane Hayatım 7 bölüm full izle ekranı..

Şahane Hayatım ilk bölüm izle ardından tüm bölümler mercek altına alındı. Çarşamba akşamlarının sevilen yapımı Şahane Hayatım 7 bölüm full izle ekranı geldi. Milyonlarca izleyici kitlesine sahip olan Şahane Hayatım fragman ardından yeni bölüm bekleyen izleyicilere son durum mesajı geldi. 13 Aralık Çarşamba akşamı saatler 20.00 olduğunda izleyicilerin karşısındaki yerini alan Şahane Hayatım 7. bölümde başından bir türlü dert eksik olmayan Şebnem'e yeni sürpriz geldi. Fox TV ekranının sevilen dizisi Şahane Hayatım yeni bölümde kazı çalışmasının Niyazi’nin mezarından geçeceğini öğrenen Şebnem ne yapacağını şaşırdı. Yolun sonuna gelen Şebnem ne yapacak merak konusu oldu. Planlanan tatil Mesut ve Şebnem cephesindeki ilişkiyi hangi boyuta taşıyacak merak edildi. Onur’un kafası çok karıştı. İşte Şahane Hayatım 7 bölüm full izle ekranı..

13 ARALIK 2023 FOX TV ŞAHANE HAYATIM 7 BÖLÜM İZLE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

ŞAHANE HAYATIM 7 BÖLÜM FULL İZLE 13 ARALIK

Şebnem’in başından dert bir türlü eksik olmuyor! Sabah uyandığında evin bahçesinde, toprağı kazan belediye işçilerini görünce neye uğradığını şaşırıyor. Kazı çalışmasının Niyazi’nin mezarından geçeceğini öğrenince ne yapacağını şaşıran Şebnem, artık yolun sonuna mı geliyor? Mesut, Melisa’yla çevirdiği oyun yüzünden Şebnem’e karşı kendini sorumlu hissediyor. Onur’u karşısında alıp konuşmaya karar veriyor! Ancak bu konuşma hiç beklemediği bir yere gidiyor ve sürpriz bir gelişmeyle, dördü kendini tatil yolunda buluyor! Yoksa bu tatil Mesut ve Şebnem ilişkisini farklı bir boyuta mı taşıyacak? Melisa boşanmayı şart koştuğu için Onur’un kafası çok karışık… Vereceği kararın sonuçlarını düşünen ve boşanmayı istemeyen Onur’un fikrini hangi olay değiştirecek? Şahane Hayatım 7. bölümüyle 13 Aralık Çarşamba saat 20.00’de.

ŞAHANE HAYATIM OYUNCULARI

Şahane Hayatım oyuncuları Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin, Sumru Yavrucuk gibi isimlerden oluşuyor.

SON DAKİKA HABERLERİ