Şahane Hayatım 8 Bölüm Full İzle! Şahane Hayatım 8 Bölüm İzle Youtube! Fox TV Şahane Hayatım Son Bölüm İzle Tek Parça

Fox TV'nin iddialı yapımı Şahane Hayatım yeni bölümde Şebnem, “Çocuklarımı benden kimse alamaz" deyip resti çekti. 20 Aralık Çarşamba akşamı yola devam eden Şahane Hayatım'da Şebnem yolun sonuna geldi. Onur'un boşanmak istemesiyle beyninden vurulmuşa dönen Şebnem bir yandan da kendini İzbandut'a açık etti. İşte entrika dolu Şahane Hayatım 8 bölüm izle full tek parça linki..

Her çarşamba saatler 20.00 olduğunda yayındaki yerini alan Şahane Hayatım yeni bölüm başladı. 20 Aralık Çarşamba akşamı maceraya kaldığı yerden devam eden Şahane Hayatım 8. bölümde Onur'un boşanmak istediğini öğrenen Şebnem tüm aileye savaş ilan etti. Ne olursa olsun çocuklarından asla vazgeçmeyecek olan Şebnem'in sırları açığa çıktı. Günlerdir onu arayan İzbandut sonunda duyulması çok riskli olan bilgileri açıkladı. Fox TV izleyicilerinin merakla takip ettiği Şahane Hayatım yeni bölüme Onur ile Melisa'nın kavuşma öpücükleri damga vurdu. Bir yandan hayatının en karmaşık dönemini yaşayan Mesut Şebnem'e aşık olurken bir yandan da mesleği arasında sıkışıp kaldı. Şahane Hayatım 8 bölüm izle youtube linki geldi. Çaresiz kalan Şebnem için süre başladı. Şahane Hayatım 8 bölüm full izle ekranına aşağıdaki link üzerinden erişim sağlayabilirsiniz. İşte merakla beklenen Şahane Hayatım son bölüm izle linki..

FOX TV ŞAHANE HAYATIM 8 BÖLÜM FULL İZLE LİNKİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

ŞAHANE HAYATIM 8 BÖLÜM FULL İZLE

20 Aralık Çarşamba günü ekrandaki yerini alan Şahane Hayatım yeni bölüde Şebnem, Onur’un boşanmak istediğini öğrenince şoke oldu. Beyninden vurulmuşa dönen Şebnem'den, "Çocuklarımı benden kimse alamaz" resti gecikmedi. Şahane Hayatım 8 bölüm izle ekranında sessiz sedasız hele de çocukları olmadan gitmeye niyeti hiç olmayan Şebnem savaş açtı. Gümüşçüler, Şebnem’in arkasından iş çevirmenin bedelini çok ağır ödedi. Şebnem planını devreye koydu ve Gümüşçüler için yer yerinden oynadı. Şahane Hayatım yeni bölümde Mesut mesleğiyle Şebnem arasında sıkışıp kaldı. Bir yanı en küçük ipucunun peşine düşmek istese de bir yanı da Şebnem’in suçsuz olması için dua etmeye başladı. Şebnem’in hamleleri onu hiç beklemediği bir yere savurdu. Mesut, Şebnem’e olan aşkı için mesleğini feda etmek zorunda mı kalacak merak konusu oldu. 20 Aralık Çarşamba günü yayınlanan Şahane Hayatım yeni bölümde İzbandut, Şebnem’i sonunda yakaladı. İzmir’e gidip ameliyat olduğu hastaneye kadar bulan İzbandut onları sonsuza kadar hapse gönderebilecek bilgilerle ortaya çıktı. Peki, Şebnem’in yaşamasına izin verecek mi? Yoksa diğer cephelerde savaşmakta olan Şebnem yolun sonuna mı yaklaştı? Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Şahane Hayatım 8. bölümde..

ŞAHANE HAYATIM OYUNCULARI

Şahane Hayatım oyuncuları arasında Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Nesrin Cevadzade, Gökçe Eyüboğlu, Serkan Keskin, Sumru Yavrucuk gibi oyuncular yer alıyor.

“Çocuklarımı benden kimse alamaz! ⚡ #ŞahaneHayatım 8. Bölüm 2. Fragmanı yayında!

Yeni bölüm Çarşamba 20.00’de FOX’ta.

@FOXTurkiye @ayyapim @altinbilekhilal @yigitozsener #Nesrincavadzade @sumruyavrucuk pic.twitter.com/aQFySuZBTg

— Şahane Hayatım (@sahanehayatim_) December 18, 2023

SON DAKİKA HABERLERİ