Şahane Hayatım Elif Kim? Cemre Gümeli Kimdir, Kaç Yaşında? Cemre Gümeli Sevgilisi Var Mı? Cemre Gümeli Oynadığı Diziler

Çarşamba günlerinin yıldızı Şahane Hayatım dizisinde Elif rüzgarı estikçe esti. Güzel oyuncu Cemre Gümeli yeni yapımı Şahane Hayatım dizisi oldu. Elif Kadıoğlu rolüyle kadroya giriş yapan Cemre Gümeli kimdir, kaç yaşında merak edildi. Peki, Şahane Hayatım Elif kim? İşte yanıtı..

Yalı Çapkını dizisinde Talih karakteriyle popülerliği artan güzel oyuncu Cemre Gümeli yeni adresi Şahane Hayatım dizisi oldu. Entrikaların bitmek bilmediği Şahane Hayatım kadrosuna adını Elif Kadıoğlu rolüyle yazdıran Cemre Gümeli hayatı merak konusu oldu. Kadrosunda Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade'nin yer aldığı Şahane Hayatım dizisine Elif rolüyle dahil olan Cemre Gümeli bilgileri burada. Peki, Şahane Hayatım Elif kim? Cemre Gümeli kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen Cemre Gümeli oynadığı diziler..

ŞAHANE HAYATIM ELİF KİM?

Güzel oyuncu Cemre Gümeli yeni durağı Şahane Hayatım dizisi oldu. Hem hikayesi hem de kadrosuyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Şahane Hayatım dizisinde Elif Kadıoğlu dönemi başladı. Başarılı oyuncu Cemre Gümeli Şahane Hayatım dizisinde Elif rolüyle fırtınalar estirmeye geldi. Seda Akman’ın hayat verdiği Arzu Kadıoğlu’nun okul zamanlarında Şebnem’in en yakın arkadaşı olan kızı Elif Kadıoğlu rolüne bürünen Cemre Gümeli, dizide annesinin kibrinin aksine mütevazı ve çok akıllı bir kadın olarak Şebnem’in hayatına geri döndü.

CEMRE GÜMELİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

24 Eylül 1993 tarihinde İstanbul'da doğan Cemre Gümeli, Şişli Terakki Vakfı Okulları’nda okudu. Ardından İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde Sanat Yönetimi ile Medya ve İletişim Sistemleri bölümlerini birlikte okuyarak çift ana dal yapan Cemre Gümeli'nin tiyatroya ilgisi lise yıllarında başladı. Üniversite yıllarında tiyatroya devam eden oyuncu çeşitli tiyatro ekiplerinde ve kısa filmlerde yer aldı. 2014 yılında New York’a giden Cemre Gümeli Meisner Tekniği üzerine eğitim aldı. Türkiye’ye döndükten sonra ekran macerası başlayan Cemre Gümeli oynadığı diziler arasında Tatlı İntikam, Servet ve Elimi Bırakma gibi yapımlar var. Almanca ve İngilizce bilen Cemre Gümeli yeni adresi Şahane Hayatım dizisi oldu.

CEMRE GÜMELİ OYNADIĞI DİZİLER

Tatlı İntikam

Servet

Elimi Bırakma

Tiyatro Oyunları

Shakespeare 3. Richard

Yalı Çapkını

Şahane Hayatım

CEMRE GÜMELİ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber