Şahmeran Lilith Kim? Ece Ertez Kimdir, Kaç Yaşında? Ece Ertez Hangi Dizilerde Oynadı? Ece Ertez Instagram Hesabı

Dizi severlerin merakla beklediği Şahmeran 2. sezon ekrana geldi. Platformun en sevilen yapımlarından olan Şahmeran yeni sezon tüm gözler Lilith karakterine çevrildi. Şahsu ile Maran'ın Lilith ile imtihanı başladı. Peki, Şahmeran Lilith kim? Ece Ertez hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Başrollerini Serenay Sarıkaya ile Burak Deniz'in paylaştığı Şahmeran dizisinde yeni sezon alarmı verildi. Beğeni toplayan ilk sezonun ardından merakla beklenen Şahmeran 2. bölüm ekrana geldi. Şahsu ile Maran'ın kehanet ve aşkla sınavında esas rol Lilith oldu. Milyonlarca izleyicinin beğenerek takip ettiği Şahmeran yeni sezon Lilith rolüne hayat veren güzel oyuncu Ece Ertez mercek altına alındı. Peki, Şahmeran Lilith kim? Ece Ertez kimdir, kaç yaşında? Ece Ertez hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilenler..

ŞAHMERAN LİLİTH KİMDİR?

Şahmaran dizisinde Lilith karkateri karanlığı temsil ediyor. Şahsu ve Maran hem kendilerinin hem tüm insanlığın kaderini belirleyecek sınava girdi. İntikam hırsıyla yanıp tutuşan Lilith ise esaretten kurtulduğu gibi kötülük saçmaya başladı. Şahsu bedeninde korkutucu değişiklikler fark etmeye başladı. Beklenmeyen trajedinin kapısını çaldığı Maran köklerine geri döndü. Şahsu ilk sınavını geçmek zorunda kalınca imdadına Maran yetişti. Lilith insanların nasıl yaşadığını öğrenmek isteyince harekete geçti.

ECE ERTEZ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Şahmaran dizisinde Lilith karakterini Ece Ertez canlandırıyor. 1 Ocak 1982 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Ece Ertez tiyatro, reklam, sinema ve dizi film oyuncusudur. İlk ve orta öğrenimi İstanbul’da tamamlayan Ece Ertez 42 yaşında. Yeditepe Üniversitesi’nden mezun olan Ece Ertez tiyatro oyunculuğunun yanı sıra 2015 yılından beri İkea, Rock’n Coke gibi reklam filmlerinde yer aldı. Fabrika Kızı, New York in New York, Çıplak, Erşan Kuneri gibi çeşitli projelerde boy gösterdi.

ECE ERTEZ OYNADIĞI DİZİLER

Erşan Kuneri (İngiliz Gazeteci)

Çıplak (Başak)

New York in New York

Fabrika Kızı

Helikon

İşgalde Rapsodi

ECE ERTEZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber