Sakla Beni 2 Bölüm İzle Full HD! Sakla Beni Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Perşembe günlerinin yeni yapımlarından Sakla Beni dizisi yeni bölüm geldi. Ünlü isimlerin yer aldığı Sakla Beni dizisinin 2. bölüm zamanı geldi. 9 Kasım Perşembe akşamı yayınlanacak Sakla Beni dizisinde, "Mete bunu bana nasıl yaparsın" sözleri yankılandı. Mete, İncila ve Naz üçgeninde yeni havadis geldi. İşte Sakla Beni 2 bölüm full HD izleme ekranı..

9 Kasım Perşembe gününe ait Star TV yayın akışı belli oldu. İlk bölümünden bu yana seyircilerin dikkatini çeken Sakla Beni dizisinin fanları oluşmaya başladı. İncila, Naz ve Mete üçgeninde gelişen olayların seyri merak konusu oldu. 9 Kasım Perşembe günü ekrana gelecek Sakla Beni 2. bölümde neler yaşanacak merak konusu oldu. Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek gibi isimlerin yer aldığı Sakla Beni dizisi beklenmeye başladı. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00'da yayına girecek Sakla Beni dizisinde Mete bir yandan İncila'yı bir yandan da Naz'ı idare etmeye başladı. Naz bunu öğrenince çıldırdı. Mete'nin ailesinden, "Mete bir hata yaparsa Naz'ın ailesi her şeyi alır" tepkisi geldi. Sakla Beni dizisi 2 bölüm izleme ekranı burada..

9 KASIM STAR TV SAKLA BENİ DİZİSİ YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SAKLA BENİ 2. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

9 Kasım Perşembe günü yayına girecek Sakla Beni 2. bölümde, "Mete bunu bana nasıl yaparsın" sözleri yankılandı. İncila kendini masal dünyasında hissediyor. Bir yandan Naz ile beraber olan Mete bir yandan da İncila ile ilgileniyor. Naz'ın çocukluğundan beri bekleyip hayalini kurduğu gün geliyor ancak bu kez işlerin seyri değişiyor. İncila, Naz'ın sağ kolu ve adeta yaşamdaki kum torbası olmaya devam ediyor. Bu ikili birbirleri olmadan nefes almayı bile bilmiyor. İşin kötüsü bu ikili kalplerinde de aynı aşkı büyütüyor. "Yeniyoruz bir kızla tanıştım" diyerek macerasını anlatan Mete, sosyal normların dışında bir portre çiziyor. İzleyiciler yeni bölümde Mete ve İncila arasında neler olacak merak ediyor. "O elektrik, o kimyayı harcamayalım" sözlerinin yankılandığı Sakla Beni 2. bölüm 9 Kasım'da ekranda..

SAKLA BENİ DİZİSİ OYUNCULARI

Perşembe günleri ekrana gelen Sakla Beni dizisi oyuncuları arasında Uraz Kaygılaroğlu, Cemre Baysel, Asude Kalebek, Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler, Nizam Namidar, Sera Tokdemir, Edip Saner, Açelya Devrim Yılhan, Sıla Korkmaz, Emine Uyar ve Tamer Levent gibi isimler yer alıyor. Sevilen dizi her hafta perşembe günleri saatler 20.00'ı gösterdiğinde yayınlanıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ