SAMSUNSPOR KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ! Samsun Konya Maçı beIN Sports Canlı İzle! Konyaspor Samsunspor Maçı Bedava İzle

Süper Lig’in 5. haftada randevulaşan Konyaspor vs Samsunspor maçı ekrana geldi. İlk 11'lerin belli olduğu Samsunspor Konyaspor maçı canlı yayın bilgisi verildi. 14 Eylül Cumartesi günü oynanacak Samsun Konya maçı canlı takip edebilirsiniz. İşte Samsunspor Konyaspor maçı canlı izle şifresiz linki..

Trendyol Süper Lig maçlarında bugünün karşılaşmalarından biri de Samsunspor ile Konyaspor maçı oldu. 14 Eylül Cumartesi günü saat 17.00'da başlayacak olan Samsun vs Konya maçı canlı yayın izlenebilecek. Türkiye Süper Lig karşılaşmalarında kadrolar ve yayın bilgisi verildi. Taraftarların dört gözle beklediği Samsunspor ile Konyaspor maçı beIN Sports ekranından canlı takip edebilirsiniz. İşte Samsunspor Konyaspor maçı canlı izle şifresiz ekranı..

SAMSUNSPOR KONYASPOR MAÇI CANLI İZLE ŞİFRESİZ

14 Eylül Cumartesi günü kozlarını paylaşacak olan Samsunspor vs Konyaspor maçı saat 17.00 olduğunda başlayacak. Trendyol Süper Lig Samsunspor Konyaspor maçı beIN Sports Tod TV ve Bein Sports 1 kanallarından yayınlanacak. Oğuzhan Çakır düdüğüyle başlayacak olan Samsunspor Konyaspor maçı yardımcı hakem olarak Serkan Çimen ve Mehmet Akıncık yer alacak. Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak olan Konyaspor Samsunspor maçı beİN Sports 1 ekranlarından canlı izleyebilirsiniz.

SAMSUNSPOR İLK 11

Kocuk, Drongelen, Benasser, Muja, Nitcham, Kılınç, Dimata, Bola, Yavru, Justesen, Satka

KONYASPOR İLK 11

Slowik, Demirbağ, Dos Santos, Aleksic, Sitya, Jevtovic, Ndao, Akyol, Bazoer, Nayir, Boranijasevic

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber