SANDIK KOKUSU 14. BÖLÜM FRAGMANI İZLE: Show TV Sandık Kokusu 14 Bölüm Fragman Atilla Lale Evlendi! Dizi Sandık Kokusu Yeni Bölüm Fragmanı

Sandık Kokusu 14. bölüm fragmanı Reha'dan yüzü gülmeyen Karsu bir kez daha kırıldı. "Hayatımda ilk defa kendimi değerli hissetmiştim. Herkes yapar, o yapmaz diyordum! Ona güvendim" diyen Karsu, Atilla'yla Lale'nin nikahını görünce gözyaşlarına boğuldu. İşte Show TV dizi Sandık Kokusu 14. bölüm fragmanı..

Başrollerinde Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili'nin yer aldığı Sandık Kokusu son bölüm ardından iple çekilen yeni bölüm tanıtımı geldi. Çarşamba günlerinin sevilen yapımı Sandık Kokusu 14 bölüm fragman bekleyen izleyiciler Atilla'ya sinirlenirken Karsu için hüzünlendi. Reha'dan yana yüzü gülmeyen Karsu hayatında ilk kez aşık oldu ama o da hüsranla sonuçlandı. Hasan'ın gelişiyle tüm dengelerin şaştığı Sandık Kokusu 14 bölüm fragmanı şoke etti. Karsu'ya zarar gelmemesi için kendisini nikah masasında bulan Atilla Lale'yle evlendi. İşte dizi Sandık Kokusu 14. bölüm fragmanı..

SANDIK KOKUSU 14 BÖLÜM FRAGMANI

Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Her çarşamba ekrana gelen Sandık Kokusu son bölümde Hasan, Karsu ile Atilla'nın yakınlığını anlayınca harekete geçti. Atilla'nın 3 çocuklu dul bir kadınla olmasını kabul etmeyen Hasan hamlelerinden korkan Atilla kendince çözüm buldu. Karsu'yla yakınlaşan Atilla bir anda rotayı Lale'ye çevirdi. Sandık Kokusu 13. bölüm Karsu'yu Hasan'dan korumak isteyen Atilla, Lale ile nikah masasına oturdu. Sandık Kokusu 14. bölüm fragmanı izle Show TV Atilla'yı eski görümcesi Lale'yle nikah masasında gören Karsu gözyaşlarına boğuldu. Annesi Filiz'den en büyük desteği gören Karsu, "Hayatımda ilk defa kendimi değerli hissetmiştim. Herkes yapar, o yapmaz diyordum! Ona güvendim" diyerek ağlayınca izleyiciler hüzünlendi. Sandık Kokusu 14. bölüm 13 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00'da Show TV'de..

SON DAKİKA HABERLERİ