Sandık Kokusu Gülnaz Kimdir? Gözde Seda Altuner Kimdir, Kaç Yaşında? Gözde Seda Altuner Hangi Dizilerde Oynadı?

Her hafta çarşamba günleri ekrana gelen Sandık Kokusu dizisinde yeni sezon Gözde Seda Altuner dahil oldu. Sevilen oyuncu Gülnaz karakteriyle Filiz'in hayatına giriş yaptı. Peki, Sandık Kokusu Gülnaz kimdir? Gözde Seda Altuner hangi dizilerde oynadı? İşte yanıtı..

Kirli Sepeti dizisinde Nergis rolüyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Gözde Seda Altuner yeni adresi Sandık Kokusu dizisi oldu. Show TV ekranına yeni sezonuyla dönüş yapan fenomen dizide Gülnaz hikayesi damga vurdu. Hasan ile Filiz'in hayatını tepetaklak edecek olan Gülnaz tüm dengeleri değiştirecek. Peki, Sandık Kokusu Gülnaz kimdir? Gözde Seda Altuner kimdir, kaç yaşında, nereli? Gözde Seda Altuner hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen Sandık Kokusu Gülnaz hikayesi..

SANDIK KOKUSU GÜLNAZ KİMDİR?

Sandık Kokusu dizisinde Gülnaz Başkaya rolüyle Gözde Seda Altuner dahil oldu. Dizide Hasan’ın kız kardeşi olan Gülnaz Şanlıurfa'da doğmuş ve büyümüş. Kocasını kaybeden Gülnaz'ın bir kızı var. Abisi Hasan’ı her şeyin üstünde tutan Gülnaz yeni yengesinin Filiz olmasına karşı çıkıyor. Filiz ve kızlarını hiç sevmeyen Gülnaz onu abisine yakıştırmadı.

GÖZDE SEDA ALTUNER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

16 Haziran 1982 İstanbul doğumlu Gözde Seda Altuner kariyerine Ev Hapsi dizisiyle giriş yaptı. Kocan Kadar Konuş: Diriliş ve Celal İle Ceren filmlerinde yer alan Gözde Seda Altuner asıl ününe Sadakatsiz dizisiyle kavuştu. Son adresi Kirli Sepeti dizisi olan Gözde Seda Altuner yeni adresi Sandık Kokusu oldu.

GÖZDE SEDA ALTUNER OYNADIĞI DİZİLER

Yüz Yıllık Mucize (Aysel)

Avlu

Paramparça (Leyla)

Kocan Kadar Konuş: Diriliş (Ece)

Çılgın Kanal (Sevcan)

Eşref Saati (Lütfiye)

Ev Hapsi

GÖZDE SEDA ALTUNER INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber