Sandık Kokusu Hande Kim? Ece İrtem Kimdir, Kaç Yaşında? Ece İrtem Sevgilisi Var Mı? Ece İrtem Oynadığı Diziler

Sandık Kokusu oyuncuları Hande yeni bölümle birlikte tüm dikkatleri üzerinde topladı. Çarşamba günleri yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde Hande kim merak edildi. Güzelliğiyle Reha'nın aklını başından alan Hande hikayesi belli oldu. Peki, Sandık Kokusu Hande kim? Ece İrtem kimdir? İşte yanıtı..

Show TV ekranında çarşamba günleri yayına giren Sandık Kokusu yeni bölüm öncesi izleyiciler araştırmalara başladı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Sandık Kokusu oyuncuları arasında bulunan Ece İrtem hayranları çoğaldı Kadrosunda Meriç Aral, Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili gibi isimlerin bulunduğu Sandık Kokusu dizisinde Hande rolüne bürünen güzel oyuncu Ece İrtem hayatı sorgulandı. Peki, Sandık Kokusu Hande kim? Ece İrtem kimdir, kaç yaşında? Ece İrtem sevgilisi var mı? İşte merak edilenler ve Ece İrtem oynadığı diziler..

SANDIK KOKUSU HANDE KİM?

Her hafta çarşamba günleri yeni bölümü yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde Hande rolüne Ece İrtem can vermeye başladı. Çarşamba günlerinin en sevilen yapımlarından olan Sandık Kokusu yeni bölümde odak noktası olan Hande ile Reha ev tutunca olanlar oldu. Karsu'yu Adana'ya dönmeye ikna edemeyen Reha tası tarağı topladı ve Hande'yle birlikte Adana'dan İstanbul'a taşındı. Reha'nın sevgilisi olan Hande oldukça alımlı ve güzel bir kadın.

ECE İRTEM KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

14 Haziran 1991 Sivas doğumlu olan Ece İrtem, Yaşar Üniversitesi Opera Şan Anasanat Dalı Bölümünden mezun oldu. Eğitim hayatı 2014 yılında sona eren güzel oyuncu Ece İrtem, İzmir Devlet Opera ve Balesi (İzdob) genel müdürü Aytül Büyüksaraç (soprano), Levent Gündüz (tenor), Paolo Susanni, Esra Mamaç, Anna Chubuchenko (mezzosoprano) gibi dünyaca tanınan sanatçılarla çalıştı. 1.72 boyunda olan Ece İrtem ilkokul yıllarından itibaren lisanslı koşuculukla ilgilendi. Çocukluğunda kendi yazdığı skeçlerle oyunculuk hayatına adım atan Ece İrtem, Sadri Alışık Kültür Merkezinde oyunculuk eğitimi aldı. Ece İrtem Sandık Kokusu dizisinde Hande rolüne hayat vermeye başladı.

ECE İRTEM INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber