Sandık Kokusu İpek Kimdir? Arya Bozabalı Kimdir, Kaç Yaşında? Arya Bozabalı Hangi Dizilerde Oynadı? Arya Bozabalı Instagram

Show TV sevilen dizi Sandık Kokusu İpek kimdir merak eden izleyiciler araştırmalara başladı. Sandık Kokusu yeni bölüm öncesi güzel oyuncu Arya Bozabalı hayatı sorgulandı. Peki, Sandık Kokusu İpek kimdir? Arya Bozabalı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Her hafta çarşamba günleri ekrana gelen Sandık Kokusu dizisinde İpek fırtınası dinmek bilmedi. Show TV çarşamba dizileri arasında en sevilen Sandık Kokusu oyuncularında Arya Bozabalı odak noktası oldu. Milyonlarca izleyici güzel oyuncu Arya Bozabalı oynadığı diziler sorguladı. Peki, Sandık Kokusu İpek kimdir? Arya Bozabalı kimdir, kaç yaşında, nereli? Arya Bozabalı hangi dizilerde oynadı? İşte merak edilen Sandık Kokusu İpek'i Arya Bozabalı Instagram hesabı..

SANDIK KOKUSU İPEK KİMDİR?

Kadrosunda Özge Özpirinçci, Uğur Yücel, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili gibi isimlerin bulunduğu Sandık Kokusu dizisinde İpek karakteri tüm dikkatleri üzerinde topladı. Güzel oyuncu Arya Bozabalı'nın hayat verdiği Sandık Kokusu İpek, Karsu ve Irmak'ın kuzenidir. Filiz'in ablası Türkan'ın küçük kızı olan İpek, Cennet Sitesinde annesiyle birlikte yaşıyor. Filiz'in kiracısı olan Atilla siteye ilk geldiğinde Filiz ve Türkan ne kadar da uğraşsa İpek ve Atilla sevgili olmadı.

ARYA BOZABALI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Son dönemin en dikkat çeken genç ve yetenekli tiyatrocularından olan Arya Bozabalı kariyerine devam ediyor. Sahne ve ekranlardaki performansıyla adından sıkça söz ettiren Arya Bozabalı 8 Ocak 2000 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Henüz 24 yaşında genç bir oyuncu olan Arya Bozabalı tiyatro çalışmalarıyla adını duyurdu. Yıldız De Bana yarışmasındaki başarısıyla ünlenen Arya Bozabalı, Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitim aldı. Arya Bozabalı şimdilerde Show TV'de yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde İpek karakterine hayat veriyor.

ARYA BOZABALI INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber