Sandık Kokusu Tılsım Kim? Sandık Kokusu Tılsım Gerçek Adı Mina Akdin Kimdir, Kaç Yaşında? Mina Akdin Oynadığı Diziler! Mina Akdin Instagram

Çarşamba dizileri arasında en sevilen Sandık Kokusu yeni bölüm öncesi araştırmalar hızlandı. Show TV sevilen yapım Sandık Kokusu dizisi izleyicileri Sandık Kokusu Tılsım gerçek adı merak etti. Peki, Sandık Kokusu Tılsım kim? Mina Akdin kimdir? İşte yanıtı..

Show TV çarşamba dizilerinden olan Sandık Kokusu yeni bölümde Atilla ve Karsu aşkı alevlendi. Çocukları için ayakta kalma mücadelesi veren Karsu Atilla'ya aşık oldu. Başlangıçta Reha'yı başından atmak için oyun oynayan Karsu duygularına engel olamadı. Kadrosunda Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Metin Akdülger, Necip Memili, Meriç Aral, Sercan Badur'u barındıran Sandık Kokusu dizisinde çocuk oyuncu Tılsım karakteri dikkat çekti. Karsu'nun ilk göz ağrısı olan Sandık Kokusu Tılsım gerçek adı sorgulandı. Peki, Sandık Kokusu Tılsım kim? Sandık Kokusu Tılsım kaç yaşında? Mina Akdin hangi dizilerde oynadı? İşte Sandık Kokusu Tılsım'ı Mina Akdin hayatı..

SANDIK KONUSU TILSIM KİM?

Sandık Kokusu Tılsım gerçek adı Mina Akdin. Her hafta çarşamba günleri yeni bölümü yayınlanan Sandık Kokusu dizisinde Tılsım Karsu'nun en büyük kızıdır. Hayat Karsu’yu ergenlikten beri yıpratırken Reha ile olan evliliğinde en büyük dayanağı Tılsım olur. Başına gelen her şeye rağmen dik duruşundan ve çocuklarından vazgeçmeyen Karsu'nun en büyük destekçisi Tılsım'dır. Bu hayatta en çok anne olmayı seven Karsu ile Tılsım'ın son zamanlardaki sürtüşmeleri Karsu'yu oldukça üzdü.

MİNA AKDİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

4 Ekim 2012 tarihinde Hollanda Amsterdam’da dünyaya gelen Mina Akdin çocuk oyuncudur. Ortaokul öğrencisi olan Mina Akdin, Sandık Kokusu dizisinde Tılsım rolüne hayat veriyor. Layla Şirin ajansı oyuncusu olan Mina Akdin ilk oyunculuk deneyimini 2019 yılında yayınlanan Hercai dizisi ile yaşadı. Küçük yaşına rağmen oldukça potansiyeli olan Mina Akdin dizileri arasında Destan, İyilik, Sandık Kokusu gibi yapımlar yer aldı. 2022 yılında yayınlanan İyilik dizisinde Nehir adlı çocuk karakteri canlandıran Mina Akdin şimdilerde Sandık Kokusu dizisinde oynuyor.

MİNA AKDİN INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber