Sansar Salvo intihar mı etti? Ekincan Arslan neden intihar etti, sağlık durumu nasıl?

Türk rap müziğinin tanınmış isimlerinden Sansar Salvo, gerçek adıyla Ekincan Arslan, geçtiğimiz günlerde şaşırtıcı bir açıklama yaptı. Sansar Salvo, 43 farklı ilaç içerek intihara kalkıştığını itiraf etti. Peki, Sansar Salvo intihar mı etti? İşte detaylar:

Sansar Salvo, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda eski kız arkadaşı, babası ve ailesiyle yaşadığı sorunları dile getirdi. Arslan, özellikle eski kız arkadaşının kendisine ulaşmaya çalıştığını belirterek, "Ben geçen çarşamba 43 adet ilaç çeşitli antipsikotik ve antibiyotiklerle kişisel bir buhran yüzünden intihar etmişim" ifadelerini kullandı.

Sansar Salvo'nun sağlık durumu şu an için iyi görünüyor. Ancak yaptığı paylaşımlarda öfke dolu ifadelerle eski kız arkadaşı ve ailesine yönelik sert eleştirilerde bulundu. Aynı zamanda kendisine zarar verenlere karşı hukuki adımlar atmaktan bahsetti.

Sansar Salvo Kimdir?

Ekincan Arslan, sahne adıyla Sansar Salvo, 18 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul Kadıköy'de doğdu. Türkçe rap müziğinin önemli isimlerinden biri olan Sansar Salvo, 2008'de "Adrenalin" ve 2009'da "Seremoni Efendisi" albümlerini yayımladı. Sanatçı, 2010 yılında kansere yakalanmasına rağmen mücadeleci ruhuyla bilinir. 2013 yılında "24. Şarjör" albümüyle müzik kariyerine devam etti. Sansar Salvo'nun müziğindeki storytelling tarzı ve dikkat çeken sözleriyle bilinir. 2019 yılında Kaan Boşnak ile "Koptu Kayış" adlı bir parça çıkardı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber