Sarıyer İtalyan kilisesi nerede? Sarıyer Santa Maria Kilisesi nerede?

İstanbul'un Sarıyer ilçesine bağlı Büyükdere Mahallesi'nde bulunan Santa Maria Kilisesi, Pazar ayini sırasında silahlı saldırıya uğradı. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, polis ekipleri geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Sarıyer İtalyan Kilisesi Nerede? Kilisede Ölen Var mı? Santa Maria Kilisesi'ne düzenlenen silahlı saldırıda, ayine katılan C.T. isimli şahıs maskeli iki kişi tarafından vurularak hayatını kaybetti. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, saldırganların kimliği ve motivasyonuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma ve saldırganları yakalamak için çalışmalar başlatılmıştır. Bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyoruz" ifadelerini kullandı.

Olayın ardından bölgede güvenlik önlemleri arttırılırken, Sarıyer İtalyan Kilisesi'ne düzenlenen saldırının ardındaki neden ve saldırganların yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Kamuoyu, olayın detaylarını ve soruşturmanın gelişmelerini yakından takip ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber