Seçil Erzan davasında son durum ne? Seçil Erzan davası ne zaman?

21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan'ın davası 12 Ocak 2024 tarihinde ikinci kez hakim karşısına çıkacak. Aralarında ünlü sporcular Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan'ın da bulunduğu 21 kişi, dolandırıcılık suçlamasıyla Seçil Erzan'a karşı şikayetçi olmuştu.

Seçil Erzan'ın davasında şikayetçi sayısının artmasıyla toplamda 21 kişi tarafından dolandırıldığı iddia edildi. İlk duruşmanın ardından soruşturmaları tamamlanan başka mağdurların da isimleri davaya eklenmiş, iş insanı Mert Zeydanlı, Deniz Güzel ve Nuray Şengüler de şikayetçi olarak yer almıştı.

Erzan ve ünlü isimler, 12 Ocak'taki duruşmada mahkeme önünde ilk kez yüzleşecekler. Şikayetçilerin, dolandırıcılık suçlamalarına karşı Erzan'a yöneltilen iddiaları mahkemede nasıl yanıtlayacağı merak konusu.

Davanın bir önceki duruşmasında, tutuklu sanıklardan Atilla Yörük ve Nazlı Can tahliye edilmiş, Seçil Erzan ve Ali Yörük'ün ise tutukluluk hallerine devam kararı verilmişti.

Seçil Erzan'ın avukatları, müvekkillerinin suçsuz olduğunu savunarak beraat talebinde bulunmuştu. Davanın devamında şikayetçilerin ifadeleri ve savunmaların ardından mahkeme, davanın seyrine ve delil durumuna göre kararını verecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber