Seçil Erzan kimdir, nereli? Daha önce görev yaptığı şubeler hangileri?

Banka müdürü Seçil Erzan, dolandırıcılık iddiaları sebebiyle gündemdeki yerini aldı. Özel bir bankada müdürlük görevinde bulunan Erzan, Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi ünlü futbolcuları dolandırdığı iddiasıyla tutuklandı. İşte Seçil Erzan'ın biyografisi ve olayın detayları:

Seçil Erzan Kimdir, Nereli?

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde dünyaya gelen Seçil Erzan, eğitim hayatını Çorlu Lisesi'nde tamamladıktan sonra üniversite eğitimini Kocaeli'de aldı. Çorlu’da 10 yıl boyunca şube müdürü olarak görev yapan Erzan, Denizbank Bahçeşehir şube müdürlüğüne atandı. 2012 yılında Denizbank'ın Florya şubesinde müdür olarak görev aldıktan sonra Levent Büyükdere şubesine müdür olarak atanmıştır.

Erzan, görevi sırasında Denizbank ile Galatasaray arasında 2013’te imzalanan sponsorluk anlaşması nedeniyle dönemin Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim’in finansal danışmanlığını üstlendi.

Dolandırıcılık İddiaları ve Tutuklama: Seçil Erzan'ın şube müdürü olarak görev yaptığı süre içinde, yaklaşık 11 yıl boyunca bir 'fon' vaadiyle yüksek para getirisi önerisiyle birçok futbolcu, iş insanı ve yakınlarına yönlendirmelerde bulunduğu iddia ediliyor. Bu iddialar neticesinde ünlü futbolcular Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnan gibi isimlerin de mağdur olduğu belirtildi.

Dolandırıcılık suçlamaları sebebiyle Seçil Erzan tutuklanarak adli süreç başlatıldı. Olayın detayları ve mahkeme süreci merakla takip edilmeye devam ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber