Seçil Erzan Mahkeme ŞOK SAVUNMA! Seçil Erzan Olayı SON DAKİKA! Seçil Erzan Dava Olay İfade: Herkes Yer İçer Hesabı Seçil Öder

Futbol camiasını karıştıran bankacı Seçil Erzan olayı flaş gelişme geldi. 12 Ocak Cuma günü hakim karşısına çıkan Seçil Erzan ifade verdi. Seçil Erzan fon vurgununda büyük yüzleşme başladı. İkinci kez hakim karşısına çıkan Seçil Erzan büyük itiraf geldi. Olaylı davadan Seçil Erzan savunması geldi. İşte Seçil Erzan son dakika olayı..

Seçil Erzan son dakika bombası patladı. Aralarında Arda Turan, Fernando Muslera, Fatih Terim, Emre Belözoğlu gibi ünlü isimlerin yer aldığı Fatih Terim Fonu dava günü geldi. Herkesin tanıdığı 21 kişiyi milyonlarca dolar dolandıran Seçil Erzan flaş ifade geldi. Spor camiasından önemli isimlerin yer aldığı Seçil Erzan olayı nedir merak eden vatandaşlar son durumu mercek altına aldı. 252 yıla kadar hapsi istenen banka şube müdürü Seçil Erzan ve 6 sanığın yargılamasında ikinci duruşma günü geldi çattı. Seçil Erzan savunmasında, "Öyle bir an geldi ki, 'bana para vermeyin artık' diye yalvarıyordum resmen" dedi. Hakimin "Almasaydın o zaman sen de" yorumuna Seçil Erzan, "Açığım çoktu" dedi. Peki, Seçil Erzan hangi banka? Semih Kaya Seçil Erzan ne dedi? Seçil Erzan kimdir? İşte yanıtı..

SEÇİL ERZAN SON DAKİKA MAHKEME

Tüm Türkiye’nin konuştuğu Seçil Erzan duruşması başladı. Ünlü futbolcuları dolandıran banka müdürü Seçil Erzan davası İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü. 12 Ocak Cuma günü görülen duruşmada Seçil Erzan savunması herkesi şoke etti. Zaman zaman ağlayarak savunma veren Seçil Erzan, "Ben kimseye fon demedim, yüksek kazanç demedim. Fatih Terim fonu gibi bir cümle kullanmadım. Hiç kimseye bir taahhütte bulunmadım. Ben tefecilerin eline düştüğümde ödeme aşamasında anladım. Semih Kaya’ya bu kadar fazla para vermeseydim sistem bozulmayacaktı" dedi. Milyonların takip ettiği Seçil Erzan mahkeme savunma anlarında Seçil Erzan gözyaşlarına boğuldu.

SEÇİL ERZAN MAHKEME SON DAKİKA

Mahkemede savunmasına devam eden Seçil Erzan, "Artık insanlar, ‘Seçil’i gördüğümüzde gözümüze dolar geliyor. Para, para diyorlardı. Benim tek amacım iyi bir banka müdürü olmaktı. İşim konusunda çok hırslıydım. Benim her şeyim işim olarak düşünüyordum. Öyle bir an geldi ki, 'bana para vermeyin artık' diye yalvarıyordum resmen" diye konuştu. Ardından, "MASAK herkesin hesaplarını incelesin. O dönem kim bana para verdiyse kim benden para aldıysa herkesin hesapları incelensin. Ben bir canımla ortada kaldım. Kimseye derdimi anlatamıyorum" diyerek ağlayan Seçil Erzan ifadesinde Yılmaz Erdoğan yeni dizisi İnci Taneleri fragmanında yer alan "Herkes yer içer hesabı Seçil öder” ifadesini kullanınca herkes şaştı kaldı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber