Sen Büyümeye Bak Fırat Kim? Kaan Urgancıoğlu Kimdir, Kaç Yaşında? Kaan Urgancıoğlu Evli Mi? Kaan Urgancıoğlu Filmleri ve Dizileri

Sen Yaşamaya Bak devam filmi Sen Büyümeye Bak Netflix platformunda yayınlandı. Melisa Aslı Pamuk ile başrolleri paylaşan Kaan Urgancıoğlu hayatı merak konusu oldu. Peki, Sen Büyümeye Bak Fırat kim? Kaan Urgancıoğlu kaç yaşında? İşte detaylar..

Son zamanların en iyi çıkış yapan ismi Kaan Urgancıoğlu filmi Sen Büyümeye Bak yayına girdi. Sen Yaşamaya Bak filminin devamı olan Sen Büyümeye Bak Netflix platformunda yayınlandı. Perihan Savaş, Melisa Aslı Pamuk, Çağdaş Onur Öztürk, Mert Ege Ak gibi isimlerin başrollerini paylaştığı Sen Büyümeye Bak filminde tüm gözler bekar baba Fırat'a çevrildi. Peki, Sen Büyümeye Bak Fırat kim? Kaan Urgancıoğlu kimdir, kaç yaşında? Kaan Urgancıoğlu evli mi? İşte Kaan Urgancıoğlu filmleri ve dizileri..

SEN BÜYÜMEYE BAK FIRAT KİM?

Yargı dizisinde Ilgaz savcı rolüyle sevilen Kaan Urgancıoğlu yeni yapımı Sen Büyümene Bak yayınlandı. Romantik komedi, drama türlerine ait olan Sen Yaşamaya Bak filminde bekar bir anne olan Melisa'nın son günlerini geçirdiği Fırat devam filmi Sen Büyümene Bak filminde yerini aldı. Melisa'nın ardından oğlu Can'la bağ kurmaya çalışan Fırat için işler hiç kolay olmadı. Sen Büyümene Bak filmde Fırat rolüne hayat veren Kaan Urgancıoğlu, eşinin asını tutarken bir yandan da küçük oğluyla bağ kurmaya çalışan bir baba rolüne büründü.

KAAN URGANCIOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

9 Mayıs 1981 İzmir doğumlu Kaan Urgancıoğlu Suriye ve Arnavut kökenli. Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası ve Borsa Bölümü'nde okuyan Kaan Urgancıoğlu kamera karşısına 2002 yılında Karaoğlan dizisiyle çıktı. Kampüsistan dizisinde tüm dikkatleri üzerine çeken Kaan Urgancıoğlu Avrupa Yakası, Yeniden Çalıkuşu, Ah Polis Olsam gibi yapımlarda yer aldı. İlk Aşk, Son Ders: Aşk ve Üniversite projelerinde yer alan Kaan Urgancıoğlu asıl ününe Yargı dizisiyle kavuştu. Yaz aylarında Atina’da işletmeci Burcu Denizer ile evlenen Kaan Urgancıoğlu bir oğlu var.

KAAN URGANCIOĞLU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber