Senden Önce Sahra Kimdir? Nilperi Şahinkaya Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Nilperi Şahinkaya Oynadığı Diziler! Nilperi Şahinkaya Filmleri

13 Şubat Salı akşamı yayına giren Senden Önce dizisinde Sahra karakteri dikkat çekti. Güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya'nın canlandırdığı Sahra karakteri merak konusu oldu. En iyi dostu en büyük düşmanı olan Sahra hikayesi etkiledi. Peki, Senden Önce Sahra kimdir? İşte Senden Önce dizisi Nilperi Şahinkaya..

Kanal D yeni dönem dizilerinden Senden Önce yayına girdi. 13 Şubat Salı akşamı yayına giren Senden Önce dizisinde Sahra'nın hikayesi merak konusu oldu. En iyi dostu Merve ile zamanla en büyük düşmana dönüşen Sahra'nın hikayesi herkesi etkiledi. Milyonların severek takip ettiği Nilperi Şahinkaya hayranları yeni adresine odaklandı. Senden Önce dizisinde Sahra rolünün hikayesi analiz edildi. Peki, Senden Önce Sahra kimdir? Nilperi Şahinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen Nilperi Şahinkaya oynadığı diziler ve Nilperi Şahinkaya filmleri..

SENDEN ÖNCE SAHRA KİMDİR?

Nilperi Şahinkaya'nın hayat verdiği Senden Önce Sahra, çocuk yaşta annesinin babasını öldürmesiyle şok oldu. Hayattan en nefret ettiği gün annesini cezaevine uğurladığı gün olan Sahra, kendisinin de yetimhaneye düştüğü gün oldu. Ama aynı gün ona bu hayattaki en büyük dostunu Merve’yi hediye etti hayat. Bir adamın kızı olmak midesini yeterince bulandıran Sahra, bir başka adamın karısı olmayı kendine konduramadı. Yuva kurmamış olan Sahra bunu hayal dahi etmedi. Sahra'ya göre aşk tutulası değil kaçılası bir şey oldu. Bu uğurda en büyük düşmanı da dostu Merve oldu.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

23 Şubat 1988 Senegal Dakar şehrinde dünyaya gelen Nilperi Şahinkaya, ilkokulu Paris'te, ortaokulu Bern'de okudu. 2006'da Charles de Gaulle Fransız Lisesini bitiren Nilperi Şahinkaya 2006-2010 yılları arasında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde öğrenim gördü. İlk oyunculuk deneyimini okul yıllarında rol aldığı Deniz Yıldızı dizisi ile yaşayan güzel oyuncu Nilperi Şahinkaya, 2013 yılında Kayıp dizisine girdi. 2014 yılında yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisi ile asıl çıkışını yakalayan Nilperi Şahinkaya ardından Deli Aşk isimli sinema filminde rol aldı. 2018 yılında yayınlanan Yaşayamayanlar dizisinde oynayan Nilperi Şahinkaya, Cem Yılmaz'ın işlerinden Erşan Kuneri'de yer aldı. Almanca, Fransızca, İtalyanca ve İngilizce bilen Nilperi Şahinkaya yeni adresi Senden Önce dizisi oldu.

NİLPERİ ŞAHİNKAYA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber