Serkay Tütüncü kimdir? Kaç yaşında, nereli?

Nur Tuğba İle Laf Aramızda kanalına konuk olan Acun Ilıcalı, Survivor'a aldığı için pişman olduğu kişilerden bahsederken isim vermeden "Biz ünlü ettik şimdi dizide oynuyor. Nankör insan, kansız adam sevmem" dedi. Ilıcalı'nın bahsettiği kişinin oyuncu Serkay Tütüncü olduğu ileri sürüldü. Peki Serkay Tütüncü kimdir? Kaç yaşında, nereli? İşte Serkay Tütüncü'nün biyografisi...

Ünlü oyuncu ve sporcu Serkay Tütüncü, özellikle Survivor yarışması sonrası artan ünüyle dikkatleri üzerine çekti. Yarışmadan sonra dizi ve film projeleriyle ekranlarda boy gösteren Tütüncü, izleyicilerin ilgi odağı oldu. Peki, Serkay Tütüncü kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte detaylar...

SERKAY TÜTÜNCÜ'NÜN HAYATI VE KARİYERİ

7 Şubat 1991 yılında İzmir'de dünyaya gelen Serkay Tütüncü, Arnavut kökenli bir ailenin çocuğudur. Eğitim hayatını Ege Üniversitesi'nde tamamlayan Tütüncü, spora olan ilgisiyle biliniyor. İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor gibi takımlarda futbol forma şansı buldu.

Oyunculuk kariyerine 2018 yılında "İnsanlık Suçu" adlı dizide Gökhan Gökdemir karakteriyle başlayan Tütüncü, ardından "Afili Aşk" dizisinde Volkan Çekerek, "Bay Yanlış"ta Ozan Dinçer, "Masumiyet"te İlker Ilgaz ve "Kusursuz Kiracı"da Yakup Ortaç karakterleriyle izleyicilerin karşısına çıktı. Ayrıca 2023 yılında yeni bir proje olan "Kirli Sepeti" dizisinde Kahraman Demir karakteriyle ekranlarda olacak.

Ancak Serkay Tütüncü'nün adını geniş kitlelere duyurduğu program, 2016 yılında katıldığı Survivor yarışması oldu. Gönüllüler takımında yarışmaya katılan Tütüncü, bu zorlu maratonda 2. olarak büyük bir başarıya imza attı. Yarışma sonrası oyunculuk kariyerine adım atan Tütüncü, yeteneği ve carizmasıyla kısa sürede sektörün tanınan isimlerinden biri haline geldi.

Genç oyuncunun kariyerine dair merak edilen tüm detaylar, takipçileriyle paylaşılmaya devam edecek.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber