SILA DOĞU TAHLİYE SON DAKİKA: Dilan Polat Kardeşi Sıla Doğu Çıktı Mı? Sıla Doğu Kimdir, Kaç Yaşında? Sıla Doğu Ne Zaman Çıkacak?

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlarından tutuklanan Dilan Polat kardeşi Sıla Doğu son dakika kararı geldi. Polatların davasında aylık tutukluluk değerlendirmesi yapıldı. Dilan Polat kardeşleri Sıla Doğu ile Can Doğu tahliye kararı verildi. Peki, Sıla Doğu çıktı mı? Sıla Doğu kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

Tüm Türkiye'nin odaklandığı Polat davasında son dakika açıklaması yapıldı. Haklarında kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamasıyla tutuklanan sosyal medya fenomeni Dilan Polat ile Engin Polat dosyasında aylık tutukluluk değerlendirmesi yapıldı. Sulh Ceza Hakimliği Dilan Polat, Engin Polat, Sezgin Polat, Ahmet Gün ve Alper Kürşat Polat tutukluluğuna devam kararı verirken Dilan Polat kardeşleri Sıla Doğu ile Can Doğu salıverildi. Peki, Sıla Doğu kimdir, kaç yaşında? Sıla Doğu çıktı mı? İşte Sıla Doğu tahliye açıklaması..

SILA DOĞU TAHLİYE SON DAKİKA

Dilan Polat kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu tutuksuz yargılanma kararı geldi. Başka davadan tutukluluğu olmayan Sıla Doğu ile Can Doğu cezaevinden tahliye edilmesi için işlemler başladı. Sıla Doğu avukatı Sibel Bozkulak, "Müvekkilim Sinem Sıla Doğu hakkında tahliye kararı verilmiştir" notunu düşerek sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. 1 Kasım 2023 tarihinde yapılan İstanbul merkezli 6 ildeki operasyonda 24 şüpheli gözaltına alındı. Dilan Polat, Engin Polat, Sıla Doğu, Can Doğu, Sezgin Polat ile Alper Kürşat Polat'ın da aralarında bulunduğu şüphelilerden 16'sı tutuklandı.

DİLAN POLAT KARDEŞİ SILA DOĞU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

6 Mayıs 1996 Adana doğumlu Sinem Sıla Doğu, Dilan Polat'ın kız kardeşidir. 1,75 boyunda ve 53 kilo olan Sıla Doğu boğa burcu. Instagram paylaşımlarıyla adından söz ettiren Sıla Doğu güzellik uzmanı ve dijital medya içerik üreticisi. Sıla Doğu 2015 yılında Dilan Polat ile İstanbul'da güzellik merkezi açtı.

SILA DOĞU INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber