SİSTEMDE AÇIK HERHANGİ BİR SÜREÇ BULUNMAMAKTADIR NE DEMEK? YKS Tercih Yapamıyorum! ÖSYM Giriş e-Devlet YKS Tercih Sihirbazı

YKS 2024 tercih işlemlerinin başlamasıyla gözler ÖSYM ekranına çevrildi. 25 Temmuz – 2 Ağustos tarihleri arasında tercihlerini sıralayacak olan öğrenciler YKS tercih yapamıyorum diyerek sorunun çözümüne odaklandı. Peki, sistemde açık herhangi bir süreç bulunmamaktadır ne demek? İşte ÖSYM giriş e-Devlet sorun çözümü..

ÖSYM tarafından yayınlanan YKS tercih kılavuzu ardından tercih işlemleri başladı. 25 Temmuz ile 2 Ağustos tarihleri arasında yapılacak YKS tercih işlemleri başladı. Sıralama ve puanlarına göre üniversite tercihlerini sıralayan öğrencilerden bir kısmı YKS tercih yapamıyorum diyerek sorunun nasıl çözüleceğine odaklandı. Arama motorlarında sistemde açık herhangi bir süreç bulunmamaktadır ne demek sorusuna yanıt arandı. İşte ÖSYM giriş e-Devlet YKS tercih yapamıyorum sorun çözümü..

SİSTEMDE AÇIK HERHANGİ BİR SÜREÇ BULUNMAMAKTADIR NE DEMEK?

Öğrenciler YKS tercih işlemleri sistemde açık herhangi bir süreç bulunmamaktadır ne demek sorunuyla karşı karşıya kaldı. Birden fazla başvuru belgesi doldurmuş olan öğrencilerin ekranında çıkan sorunun yoğunluktan dolayı oluştuğu düşünülüyor. 9 gün sürecek olan YKS tercihleri http://ais.osym.gov.tr sistemi üzerinden alınacak. 25 Temmuz Perşembe günü ÖSYM sayfasında yoğunluk yaşandığı için öğrenciler YKS tercih yapamıyorum sorunuyla karşı karşıya kalıyor. YÖK ATLAS sisteminde yer alan YKS tercih robotu ile listenizi hazırlayabilirsiniz.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber