SİVASSPOR KAYSERİSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? Kayserispor Sivasspor Maçı Şifresiz Mi?

Süper Lig 2. hafta karşılaşmalarına odaklanan taraftarlar için günün kritik maçları belli oldu. 17 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Kayserispor Sivasspor maç bilgisi merak edildi. Turgut Dorman'in düdük çalacağı Kayserispor Sivasspor maçı ne zaman? İşte yanıtı..

Süper Lig’de 2. hafta heyecanı hız kesmedi. 17 Ağustos Cumartesi gününün gelişiyle gözler Kayserispor vs Sivasspor karşılaşmasına çevrildi. Hakem Turgut Dorman'ın düdüğüyle start alacak olan Kayserispor Sivasspor maçı için geri sayım başladı. Taraftarların beklediği Kayserispor Sivasspor maçı kaçta başlayacak belli oldu. Peki, Kayserispor Sivasspor maçı hangi kanalda? Kayserispor Sivasspor maçı saat kaçta? İşte merak edilenler..

SİVASSPOR KAYSERİSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

17 Ağustos Cumartesi günü oynanacak Kayserispor Sivasspor maçı RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. Bu akşam saat 19.15 için sözleşen Kayserispor ile Sivasspor takımlarının mücadelesi beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Kırmızı beyazlı Kayserispor maçı öncesinde orta saha Queensy Menig ile defans oyuncusu Mehmet Albayrak sakatlıkları nedeniyle sahaya çıkamayacak. Trendyol Süper Lig 2. hafta maçı Kayserispor vs Sivasspor maçı beIN Sports ekranından şifreli yayınlanacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber