Solo hangi ülkenin? Solo tuvalet kağıdı nereye ait?

Uzun yıllardır tüketicilerin tercihi olan ve geniş bir ürün yelpazesiyle tanınan Solo markası, gündeme gelen olaylar nedeniyle son zamanlarda "Solo hangi ülkenin?" sorusunun yanıtını merak edenlerin radarına girmiş durumda.

1978 yılında Türkiye'de, Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri San. ve Tic. A.Ş. tarafından kurulan Solo markası, temizlik kağıtlarından kozmetik ve kişisel bakım ürünlerine, kuaför ürünlerinden böcek ilaçlarına kadar geniş bir ürün gamına sahip. Markanın İstanbul merkezli olması, Solo'nun Türkiye kökenli bir marka olduğunu doğruluyor.

Solo, sadece tuvalet kağıdı üretimiyle değil, aynı zamanda ev temizlik ürünleri, profesyonel temizlik ürünleri, prezervatifler ve bebek maması gibi birçok alanda üretim yaparak tüketicilerin ihtiyaçlarına cevap veriyor. Kalite ve güvence anlamında tüketicilere sunduğu ürünlerle bilinen Solo, temizlik ve kişisel bakım sektöründe Türkiye'nin öncü markalarından biri olma özelliğini taşıyor.

Özetle, Solo markası Türkiye'ye ait olup, uzun yıllardır tüketicilere geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Solo, sadece Türkiye'de değil, dünya genelinde de tercih edilen bir marka haline gelmiştir.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber