Son Dakika Kadir Ezildi: Kadir Ezildi Anneannesi Ne Zaman Öldü? En Hamarat Benim Kadir Ezildi Dedesi Neden Öldü? Kadir Ezildi Anneannesi

Temizlik takıntısıyla ünlenen Kadir Ezildi son dakika bombası patladı. En Hamarat Benim programıyla ünlenen Kadir Ezildi anneannesi merak edildi. Çok sayıda takipçisi olan Kadir Ezildi anneannesi ne zaman öldü merak konusu oldu. Kadir Ezildi son haber ardından Kadir Ezildi ailesi araştırıldı. Peki, Kadir Ezildi dedesi yaşıyor mu? Kadir Ezildi anneannesi ne zaman öldü? İşte yanıtı..

Son dakika Kadir Ezildi haberi geldi. Milyonların gündeminde ilk sırada yer alan Kadir Ezildi hayatı araştırıldı. Hafta içi her gün ekrana gelen En Hamarat Benim programıyla ününe ün katan Kadir Ezildi anneannesi merak konusu oldu. Kadir Ezildi hayranları Kadir Ezildi dedesi neden öldü, Kadir Ezildi dedesi İsmet Kaplan sorgulamalarına start verdi. Hafta içi her gün Fox TV ekranında yayına giren En Hamarat Benim programı başlar başlamaz Kadir Ezildi anneannesi ne zaman öldü sorgulandı. Peki, Kadir Ezildi dedesi yaşıyor mu? Kadir Ezildi anneannesi neden öldü? İşte merak edilen soruların yanıtları..

KADİR EZİLDİ ANNEANNESİ NE ZAMAN ÖLDÜ?

Kadir Ezildi anneannesini kısa süre önce kaybetti. Cenaze töreni ardından, "Hayatımın anlamını yitirdim. Bacım, arkadaşım, annem, sırdaşım gitti. Gözümün ışı söndü. Asansörlü ev istedin gezeceğim dedin ölünü bile merdiven indirdiler anam. Yeni gelin gibi düzdüğüm evine doymadın. Ben şimdi kimin kapısını çalayım kime bacı deyim ananem gözümün ışığı. İçine mi doğdu da bana benden razımsın ana gurban ben size iyi baktım mı diye sordun bacı ben senden razıyım Rabbimde razı olsun Hayat devam edecek ama benim iki kolumda kırık , sen benim hep içimdesin , yeni evimi görmeden eşyalarımı bakmadan hayır duanı etmeden gitmedin . Ben sana sarılmaya kıyamazken sen ellerimde öldün . İçim taşıyor ananem ama amelinden öyle eminim ki sen orası için hep çalıştın" paylaşımını yaptı.

KADİR EZİLDİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Kadir Ezildi özel bir hastanede arşiv sorumlusu olarak çalışmaya başladı. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşayan 26 yaşındaki Kadir Ezildi sosyal medyada paylaştığı videolarla popüler oldu. Katıldığı televizyon programı ile geniş kitlelere ulaşan Kadir Ezildi temizlik konusundaki takıntıları, ailesi ve komşularıyla olan ilişkilerini yansıtan videolarıyla mahalle kültürüne olan özlemi giderdi. Her ortama uyan özlü sözleri, esprili üslubu ve günlük yaşamdaki maceralarıyla fenomen haline gelen Kadir Ezildi temizlik takıntısı sayesinde ünlendi. Anne ve babasının ayrılmasından sonra temizlik takıntısı başlayan Kadir Ezildi ailesi bir yeri kirletmemek için diken üzerinde yaşamaya başladı. Kazandığı tüm parayı temizlik malzemelerine ve evin dekorasyonuna harcayan Kadir Ezildi eve gelen misafirlerden ayaklarını yıkayarak çoraplarını değiştirmelerini isteyince olanlar oldu. Temizlik konusunda takıntılı olduğunun farkında olan Kadir Ezildi tedavinin bu duruma bir çözüm olacağını düşünmedi. Bu takıntısı nedeniyle evlenecek birini bulmakta zorlanan Kadir Ezildi anneannesini kaybetti.

KADİR EZİLDİ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber