SON DAKİKA OKUL TATİL: 20 Mart Okullar Tatil Mi BELLİ OLDU! Bugün Okul Var Mı?

Meteoroloji son açıklamaları ardından milyonlarca öğrenci 20 Mart okullar tatil mi sorgusuna başladı. Gece saatlerinden bu yana etkisini sürdüren kar yağışı ardından valilikler harekete geçti. Bugün okullar tatil mi merak eden öğrenciler için flaş açıklama geldi. Peki, 20 Mart okullar tatil mi? İşte yanıtı..

20 Mart okullar tatil mi merak eden öğrenciler araştırmaları hızlandırdı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü açıklamaları peş peşe geldi. 20 Mart Çarşamba gece saatlerinden itibaren yurdun doğu kesimlerinde etkili olan kar yağışı ardından açıklama geldi. Sabah saatlerinde etkisini artırması beklenen kuvvetli karla karışık yağmur ve kar yağışıyla birlikte bugün okullar tatil mi merak edildi. Peki, 20 Mart okullar tatil mi? İşte yanıtı..

20 MART OKULLAR TATİL Mİ?

20 Mart okullar tatil mi merak edenler için hemen belirtelim ki Hakkari'de olumsuz hava koşulları nedeniyle 20 Mart Çarşamba bugün eğitime ara verildi. Valilikten yapılan açıklamada iki gündür etkili olan yoğun yağışların devam ettiği bilgisi verildi. Sel riski başta olmak üzere çığ ve taşkın ihtimalinin göz önünde bulundurulması gerektiği söylendi. 20 Mart Çarşamba günü il genelinde yüksek öğretim kurumları hariç, kreş, anaokulları, ilk ve orta dereceli eğitim kurumları ile özel öğretim kursları, Halk Eğitimi ile Rehberlik ve Araştırma Merkezlerinde eğitim öğretime ara verildiği açıklandı.

BUGÜN OKULLAR TATİL Mİ?

Meteoroloji'den yapılan son açıklama ardından gözler hava durumu raporuna çevrildi. 20 Mart Çarşamba günü sabah saatlerinden itibaren yurdun doğu kesiminde kar yağışı beklenmeye başladı. Ege Denizi'nde fırtına, Hatay'da ise kuvvetli sağanak yağışa karşı dikkat uyarısında bulunuldu. Meteoroloji'den 3 kent için turuncu, 6 il için sarı kodlu alarm verildi. Yağışlar Hakkari, Bitlis, Muş, Ağrı, Van, Siirt ve Şırnak'ta etkili olacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber