SSK, BAĞKUR, EMEKLİ SANDIĞI EMEKLİ MAAŞI YATTI MI: Bayram Öncesi Emekli Maaşları Ne Zaman Yatacak? Bu Ay Emekli Maaşları Ne Zaman Yatacak?

Kurban Bayramı'na sayılı gün kala emekli maaşları ne zaman yatacak sorgulamaları hızlandı. Her ayın 15'i, 25'i ve 28'inde ödemeleri yapılan SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı emeklileri gözlerini haziran ayı maaşlarına çevirdi. Peki, emekli maaşları yattı mı? SSK, Bağkur emekli maaşları ne zaman yatacak bayram? İşte yanıtı..

Memur ve emeklilerin dört gözle beklediği haziran ayı maaş ödemeleri için tarih verildi. Her ayın 15'i, 25'i ve 28'i arasında ödenen emekli ve memur maaşları haziran ayında Kurban Bayramı tatiline denk geliyor. Bu yıl 16-17-18-19 Haziran günleri eda edilen Kurban Bayramı öncesi bayramda emekli maaşları ödenecek mi sorusuna yanıt aranmaya başladı. Peki, emekli maaşları yattı mı? SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emekli maaşları ne zaman yatacak bayram? İşte yanıtı..

EMEKLİ MAAŞI YATTI MI? BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI?

2024 yılında 16-17-18-19 Haziran 2024 tarihlerinde kutlanacak olan Kurban Bayramı öncesi resmi bir açıklama yapılmadı. Emekli maaşlarının hesaplara geçeceği düşünülmüyor. Memur maaşlarının 14 Haziran Cuma günü hesaplara aktarılması bekleniyor ancak resmi bir duyuru yapılmadı. SSK, Bağkur, Emekli Sandığı emeklilerinin maaş ödemelerinin bayram öncesinde hesaplara yatırılacağı düşünülmüyor.

SSK, BAĞKUR, EMEKLİ SANDIĞI MAAŞLARI BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI?

Her yıl yılda 2 kez ikramiye alan emekliler Kurban Bayramı için 3000 TL emekli ikramiyesi aldı. Milyonlarca emeklinin dört gözle beklediği emekli ikramiyeleri 10-14 Haziran günleri arası hesaplara geçti. Emekli haziran ayı maaşları ödeme günleri bayrama denk geldiği için maaşların erken yatırılacağı konuşuldu ancak henüz bir duyuru yapılmadı. SGK tarafından 1 Ocak 2022 tarihi itibariyle uygulamaya konulan düzenleme ardından Cumartesi-Pazar ya da bayram gibi resmi tatil günlerinde maaş ödemeleri yapılabiliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber