STAR TV CANLI Sakla Beni 18 Bölüm İzle Full HD TEK PARÇA! Sakla Beni 18. Bölüm Tek Parça! Star TV Sakla Beni Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Sakla Beni 18 bölüm Osman'ın vurduğu Mete hayatta kalabilecek mi merak edildi. 29 Şubat Perşembe akşamı yayınlanan Sakla Beni yeni bölümde Mete'nin yıllar sonra ortaya çıkan babası Cemil ile İncila'nın sırrı ortaya çıktı. İşte Star TV canlı Sakla Beni 18 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Sakla Beni 18 bölüm geldi. 29 Şubat Perşembe akşamını iple çeken izleyicilerin beklediği Sakla Beni yeni bölüm yayına girdi. Kadrosunda Şenay Gürler, Ceyda Düvenci, Nilüfer Açıkalın, Sevinç Erbulak, Gökşen Ateş, Kamil Güler'in yer aldığı Sakla Beni 18. bölümde Mete için kritik saatler başladı. İncila'nın isteği herkesi şaşkına çevirdi. Star TV canlı Sakla Beni 18. bölüm tek parça Mete kanlar içinde yere yığıldı. Evdeki gücünü kaybetmekten korkan Naz bu isteği kabul etmeye yanaşmayınca olanlar oldu. Osman'ın vurduğu Mete ölümle yaşam arasındaki ince çizgide gidip geldi. Star TV Sakla Beni 18 bölüm izle hastanede yaşam mücadelesine giren Mete için Naz'dan "Bebeğimiz olacak, kurtarın onu" yardım çığlıkları arttı. İşte Star TV canlı Sakla Beni 18 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

SAKLA BENİ 18 BÖLÜM FULL İZLE TEK PARÇA

Sakla Beni 18 bölüm izle full HD tek parça İncila'nın isteği herkesi şaşkına çevirdi. Evdeki gücünü kaybetmemek için her şeyi yapan Naz ile güç mücadelesi başladı. Aralarında büyük bir çatışma çıkınca iki taraf birbirine girdi. Mete onları sakinleştirmeye çalışırken İncila da onu çektiği acıları anlamamakla suçladı. Görmezden gelmekle suçladığı Mete'ye öke püsküren İncila'nın esas amacı kendi hayatına sahip çıkmaktı. İncila ondan bu büyük gerçeği saklayanlara duyduğu öfkeyi bastıramadı. Sakla Beni 18. bölüm İncila'nın yıllardan beri çok üzüldüğünü düşünen Atıf torununa desteğini esirgemedi. Mete ve İncila yaşanan son gelişmelerin ardından aşklarının daha da imkansız hale geldiğini görünce kahroldu. İncila'nın kendi torunu olmadığını öğrenen Osman suçlu gördüğü kişileri cezalandırmak için harekete geçti ve ilk adım Mete oldu. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Sakla Beni 18. bölümde..

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber