SURVİVOR 3. VE 4. FİNALİST KİM OLDU? Survivor Yarı Finalde Kim Elendi? Survivor İstanbul Finali 4 Finalist

Yarı final heyecanının yaşandığı Survivor All Star yarışında final bileti kazanan 3. ve 4. finalist belli oldu. Batuhan ve Nefise'nin direkt finalist olduğu Survivor maratonunda yarı finali geçen 2 isim final koltuğuna oturdu. Peki, Survivor İstanbul finali kim elendi? İşte Survivor 3. ve 4. finalist..

Survivor All Star İstanbul finali için nefesler tutuldu. 12 Haziran Çarşamba akşamı ekrana gelen Survivor maratonunda yarı final heyecanı yaşandı. İstanbul'da oynanan Survivor yarı final oyununda 3. ve 4. finalist netleşti. 13 Haziran Perşembe günü canlı yayında Survivor finalistlerini izleyecek olan vatandaşlar Survivor yarı finalde kim elendi sorgusuna başladı. Peki, Survivor İstanbul finali kim elendi? İşte Survivor 3. ve 4. finalist..

SURVİVOR İSTANBUL FİNALİ KİM ELENDİ?

Survivor All Star 2024 son bölüm yarı final heyecanı yaşandı. Seda Ocak ile girdiği karşılaşmada 8-1 yenilen Atakan finalist olamadı. 12 Haziran Çarşamba akşamı ekrana gelen Survivor yarı final Batuhan ile Nefise'nin ardından 3. ve 4. finalist netleşti. Atakan, Seda ve Ogeday'ın kıran kırana geçen yarı final düellosunda kan tere karıştı. Finalist olmak için mücadele eden yarışmacılar arasında ilk karşılaşma Ogeday ve Atakan arasında, 2. karşılaşma Seda ve Atakan arasında oldu.

SURVİVOR 3. VE 4. FİNALİST KİM OLDU?

Survivor yarı final maratonunda üstünlüğü elinde tutan Ogeday oldu. Seda ve Atakan'ı geride bırakan Ogeday Girişken Survivor 3. finalist oldu. Son ikiye kalan Avatar Atakan ve Seda mücadelesinde oyunu kaybeden Atakan oldu. 8-1 skorla karşılaşmayı kazanan Seda Ocak oldu. Böylece Seda Survivor 4. finalist oldu. 14 Haziran Perşembe günü Batuhan, Nefise, Ogeday ve Seda büyük ödül için yarışacak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber