Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Yunus Emre Samimetine Uyarı Bombardımanı: Aleyna'nın Annesi Öyle Bir Şey Söyledi Ki Dominik Karıştı! "Uzak Dur!.."

Heyecanın tavan yaptığı Survivor All Star 2024 yarışında Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre arasındaki yakınlığa bir uyarı Aleyna'nın annesinden geldi. Yunus Emre'nin eşi Beria Özden ardından Aleyna'nın annesi de "uzak dur" mesajı verince olanlar oldu. İşte Aleyna Yunus Emre olayı detayları..

Acun Ilıcalı'nın ekrana getirdiği Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. Her hafta bir yarışmacının adaya veda ettiği Survivor yeni sezon tansiyon bir an olsun düşmedi. Açlıkla mücadele eden yarışmacılar bir yandan da parkurda hünerlerini sergilemek üzere yarışa girdi. Ödül ve dokunulmazlık oyunlarında performansların dikkat çektiği Dominik'te yarışmacıların hayatları da ekrana geldi. Daha önce Yunus Emre'nin eşi Beria'nın "Uzak dur!" mesajı geldiği Survivor'da ibre bu kez Aleyna'ya çevrildi. Aleyna'nın annesi mesaj yazdı. İşte o anlar..

SURVİVOR ALEYNA YUNUS EMRE

Survivor All Star Aleyna Kalaycıoğlu ile Yunus Emre arasındaki samimiyet sosyal medyanın diline düştü. Yunus Emre’nin eşi Beria Özden bu yakınlığın yarışma sonrası devam etmesi halinde olay çıkaracağını ifade ederek kocasına "Aleyna'dan uzak dur" dedi. Yaşanan olayların ardından hamile olduğu konuşulan Beria Özden'in bebeğini düşürdüğü haberi herkesi üzdü. Bebek olayının yalan olduğu da iddia edildi. Ramazan Bayram ı nedeniyle mavi ve kırmızı takım yarışmacıları aileleriyle iletişim kurdu. Annesinden Aleyna Kalaycıoğlu’na Yunus Emre uyarısı gecikmedi.

SURVİVOR ALEYNA ANNESİ MESAJ

Aleyna Kalaycıoğlu'nun annesi iletişim esnasında "Yunus Emre'den uzak dur!" yazdı. Aleyna "Hepsi arkadaşım" yanıtını verdi. Annesi durumu bildiğini yine de ondan uzak durması gerektiğini söyledi. Bilindiği üzere Survivor Yunus Emre'nin eşi Beria Özden de daha önce iletişim ödülü kazanan kocasının sosyal medya hesabından açtığı yayına katılarak "Aleyna'dan uzak dur" yazmıştı. Mesajın ardından Beria Özden'den, "Emre ile bu konuyu konuştuk kendisi bana çıkan haberlere itibar etme, burada herkes benim bacım, kardeşim aklında bir soru işareti kalmasın dedi. Ama sivil hayatta aynı hareketler devam ederse…" diyerek elleri ile saçını başını yolarım hareketi yaptı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber