SURVİVOR ALL STAR 2024 FİNAL TARİHİ! TV8 Survivor Final Ne Zaman? Survivor 2024 Final Nerede Yapılacak? Survivor All Star Ödülü Ne?

Survivor All Star 2024 yarışının bitmesine kısa süre kala gözler final tarihine çevrildi. Acun Ilıcalı'nın rekortmen yapımı Survivor All Star final tarihi izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Kırmızı ve Mavi takım mücadelesinde 9 kişi kaldı. Peki, Survivor final ne zaman, nerede yapılacak? Survivor 2024 ödülü ne? İşte yanıtı..

Acun Ilıcalı'nın her dönem büyük övgü toplayan yapımı Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. Hızlı ve karma eleme modeline geçilen Survivor yarışmasında son elenen Damla Can oldu. Mavi ve Kırmızı takım mücadelesinde heyecan zirveyi gördü. Sakatlıkların daha önemli olduğu Survivor yarışında final mücadelesine sayılı zaman kaldı. TV8 izleyicilerinin merakla beklediği Survivor final ne zaman sorgulandı. Peki, Survivor final ne zaman? Survivor 2024 final nerede yapılacak? Survivor 2024 ödülü ne? İşte merak edilenler..

SURVİVOR ALL STAR 2024 FİNALİ NE ZAMAN?

Survivor All Star 2024 final tarihi ve ödülü henüz belli olmadı. 2023 Survivor yarışında final mücadelesi 13 Haziran'da Kuruçeşme Açıkhava'da yapıldı. 1 Ocak 2024 Pazartesi günü start alan Survivor All Star yarışının bitiş tarihinin de Haziranın ikinci haftası olacağı düşünülüyor. Survivor All Star 2024 şampiyonuna lüks model araba verileceği düşünülüyor. Acun Ilıcalı, "Bireysele kadar bu takımlarla devam edecek" açıklaması ardından gözler final yarışına çevrildi. Ocak ayından bu yana kesintisiz süren Survivor yarışında 9 kişi kaldı.

SURVİVOR ALL STAR 2024 YARIŞMACILARI

-Nefise Karatay

-Merve Aydın

-Batuhan Karacakaya

-Seda Ocak

-Atakan Arslan

-Yunus Emre Özden

-Ogeday Girişken

-Hilmi Cem İntepe

-Özgür Tetik

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber