Survivor All Star 2024 ne zaman başlıyor? Survivor 2024 Mavi- Kırmızı takım kadrosunda yer alan isimler...

Survivor All Star 2024 yeni sezonuyla ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği bu büyük rekabet, izleyicileri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor. İşte, merakla beklenen Survivor 2024 All Star'ın başlangıç tarihi ve takım kadroları:

Survivor All Star 2024 Başlıyor! Survivor All Star 2024, 1 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00'de TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yepyeni bir sezon, iddialı yarışmacılar ve zorlu mücadelelerle dolu bu serüven, izleyicilere eğlence ve heyecan dolu anlar yaşatacak.

Takım Kadroları: Mavi - Kırmızı Survivor All Star 2024'ün kadroları da merak konusu oldu. Mavi ve Kırmızı takımların yarışmacıları, izleyicilere kıyasıya bir rekabet sunacak. Her iki takımda yer alan isimlerle ilgili detaylar şimdilik gizemini koruyor. Ancak, izleyiciler Survivor 2024 All Star'ın başlamasıyla birlikte favori yarışmacılarını keşfetme fırsatına sahip olacak.

Heyecan dolu mücadelelerin ve sürprizlerin başrolde olduğu Survivor 2024 All Star, yeni yılın ilk günü ekranlarda olacak. Bu sezonun izleyicilere unutulmaz anlar yaşatması bekleniyor.

SURVIVOR ALL STAR KIRMIZI TAKIM

Pınar Saka

Merve Aydın

Nagihan Karadere

Gizem Memiç

Aleyna Kalaycıoğlu

Berna Canbeldek

Doğukan Manço

Furkan Kızılay

Ersin Korkut

Sercan Yıldırım

Turabi

Bozok Gören

Nihat Altınkaya

SURVIVOR ALL STAR MAVİ TAKIM

Nefise Karatay

Seda Ocak

Begüm Yücetan

Sahra Işık

Seda Aktuğlu

Damla Can

Hakan Hatipoğlu

Yiğit Poyraz

Yasin Obuz

Özgür Tetik

Yunus Emre

Ogeday Girişken

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber