SURVİVOR ALL STAR ŞAMPİYONU OGEDAY BÜYÜK ÖDÜL 2024: Survivor 2024 Ödül Ne Kadar? Survivor 2024 Şampiyon Ödülü Ne Kadar?

Survivor şampiyonu kim oldu sorusunun yanıtı Ogeday oldu. 6 aydır amansız bir mücadeleye giren Survivor yarışmacıları final bayrağını göğüsledi. 13 Haziran Perşembe günü oynanan Survivor şampiyonluk düellosunda son kalan Nefise ile Ogeday'ın yarışı geceye damga vurdu. Survivor şampiyonluk kupasını kaldıran Ogeday büyük ödülün sahibi oldu. Peki, Survivor All Star ödülü ne kadar? İşte yanıtı..

1 Ocak 2024 tarihinden bu yana süren Survivor All Star 2024 mücadelesi sona erdi. Dominik serüvenine başlayan Survivor All Star yarışmacıları her hafta azaldı. Sezon sonu hızlı ve karma eleme sistemine geçilen Survivor macerasında Nefise, Ogeday, Batuhan ve Seda büyük finale adını yazdırdı. 6 olanın rakibini elediği Survivor final yarışında sona Nefise ile Ogeday kaldı. 13 Haziran Perşembe günü göğe yükselen Survivor şampiyonluk kupasını Ogeday Girişken kaldırdı. Peki, Survivor 2024 şampiyon ödülü ne? Survivor 2024 ödül ne kadar? İşte yanıtı..

SURVİVOR ALL STAR ÖDÜLÜ NE KADAR?

6 aylık Survivor All Star 2024 mücadelesinin kazananı Ogeday Girişken oldu. İstanbul Nefes Orman Açık Hava Sahnesi'nde oynanan dörtlü düellodan ilk çıkan Batuhan ile Seda oldu. Milyonlarca izleyicinin pürdikkat takip ettiği Survivor maratonunda Nefise ile Ogeday düellosu nefes kesti. İkinci kez şampiyon olan Ogeday 2024 kupasını kaldırdı. Yarışın bitişiyle her yıl yarışmacılara verdiği büyük ödüllerle çok konuşulan Acun Ilıcalı yeni sezon ödülü merak edildi.

SURVİVOR BÜYÜL ÖDÜL NE?

Survivor All Star ödülü ne kadar Geçtiğimiz yıllarda şampiyonlara para ya da araba ödülü veren Acun Ilıcalı, Survivor All Star 2024 şampiyonunun ödülünü henüz duyurmadı. 2022 yılında sezonun şampiyonuna 500 bin TL büyük ödül veren Acun Ilıcalı 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven'e de 500 bin TL para ödülü verdi. Survivor 2023 şampiyonu Nefise Karatay 500 bin TL almıştı. Survivor 2024 ödülü henüz açıklanmadı.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber