SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ TARİHİ 2024 ACUN ILICALI RESMEN AÇIKLADI: Survivor Birleşme Partisi Ne Zaman 2024? Survivor Birleşme Partisi Nedir?

1 Ocak 2024 tarihinde ilk bölümüyle ekrana gelen Survivor All Star 2024 yarışında birleşme günü belli oldu. Acun Ilıcalı'nın fenomen yapımı Survivor son bölüm birleşme partisi tarihi resmen açıklandı. Peki, Survivor birleşme partisi ne zaman 2024? İşte yanıtı..

TV8 ekranının en çok izlenen programı Survivor All Star 2024 flaş detay geldi. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen Survivor mücadelesi 1 Ocak 2024 tarihinde başladı. İlk bölümden bu yana soluksuz takip edilen yapımda final bileti kazanmak isteyen yarışmacılar parkurda ter döktü. Büyük finale doğru yaklaşırken yarışmacı sayısı iyice azaldı. Hal böyle olunca Survivor birleşme partisi samanı geldi. Her akşam yeni bölümü yayınlanan maratonda Acun Ilıcalı Survivor birleşme partisi tarihini açıkladı. Peki, Survivor birleşme partisi ne zaman 2024? Survivor birleşme partisi nedir? İşte merak edilenler..

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN 2024?

Medya patronu Acun Ilıcalı yarışmacılara birleşme partisi müjdesini verdi. 1 Ocak'ta ilk bölümü ekrana gelen Survivor All Star 2024 mücadelesinde birleşme partisi 21 Nisan Pazar günü yapılacak. Acun Ilıcalı, "Bayramda iletişim ödülü koymadık bunun sebebi de bayramın hepimiz için çok özel olduğu ve bu yüzden de bütün yarışmacılarımıza mesaj hakkı veriyoruz. 3'er dakika mesajlaşacaksınız, en ayından aile tarafıyla gerçekleştireceksiniz" dedi.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NEDİR?

Survivor All Star hayranlarının yakından takip ettiği birleşme partisi heyecanı başlamasına sayılı gün kaldı. Büyük finale doğru parkurlardaki zorlu mücadeleden galip gelerek Dominik'te kalmayı başaran yarışmacılar Survivor birleşme partisine katılmaya hak kazanmış oluyor. Survivor birleşme partisi Kırmızı ve Mavi takım olarak yarışan yarışmacıların artık tek bir adada aynı yerde kalması anlamına geliyor. Birleşme partisi ardından takım mücadelesi yerini bireysel yarışa bırakıyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber