Survivor Bozok kimdir, hangi yıl yarıştı? 2024 Survivor All Star Kırmızı Takım Bozok kaç yaşında, evli mi?

Survivor All Star 2024 sezonuyla birlikte yarışmacı kadroları belirlenirken, Mavi Takımın kadrosu özellikle dikkat çekti. Ancak Kırmızı Takımın güçlü isimlerinden biri olan Bozok Gören, izleyicilerin merak konusu haline geldi. İşte Bozok Gören ve Survivor serüveni hakkında merak edilenler:

Survivor All Star 2024 Mavi Takımın kadrosu büyük bir merakla beklenirken, Kırmızı Takımın önemli isimlerinden biri olan Bozok Gören, iddialı sloganları ve tecrübesiyle dikkat çekiyor. Peki, Survivor Bozok kimdir, ne zaman ve hangi yılda yarıştı?

Survivor Bozok Kimdir? Survivor Bozok, 5 Ocak 1974 tarihinde İstanbul'da doğmuş olup, aslen Ankaralıdır. 1.95 cm boyundaki Bozok Gören, eski bir mankendir ve 90-95 kg civarındadır. Eğitimini Ankara, İstanbul ve Amerika'da tamamlayan Bozok, profesyonel su altı dalgıcısı olarak bilinir. Survivor Bozok, Amerika'da uzun yıllar yaşamış ve Manhattan'da 9 yıl boyunca bir restoran ve bar işletmiştir.

Survivor All Star yarışmasına olan katılımıyla öne çıkan Bozok, Çağla Şıkel gibi ünlü mankenlerle yaşadığı ilişkisiyle de gündeme gelmiştir. Şu anda Amerikalı eşi Amy ile evli olan Bozok Gören, Çeşme'de bir restoran işletmektedir.

Survivor All Star 2013 Macerası: Survivor Bozok, 2013 yılında Panama'da gerçekleştirilen ve Acun Ilıcalı tarafından hazırlanan Survivor Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Gönüllüler takımında mücadele etmiştir. O dönemdeki performansı ve mücadeleci ruhuyla izleyicilerin takdirini kazanmıştır.

Survivor All Star 2024 izleyicileri, Bozok Gören'in bu sezonki performansını ve Kırmızı Takımın başarılarını merakla bekliyor. Bozok Gören'in tecrübesi ve hırslı duruşuyla yarışmaya damga vurması bekleniyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber