Survivor Doğukan kimdir, ne zaman yarıştı? 2024 Survivor All Star Kırmızı Takım Doğukan kaç yaşında, evli mi?

Survivor All Star 2024 sezonu, Mavi Takımın iddialı kadrosuyla büyük bir ilgiyle karşılanırken, Kırmızı ve Mavi Takımın yarışmacıları, iddialı sloganları ve geçmişteki başarılarıyla izleyicilerin dikkatini çekiyor. Peki, Survivor Doğukan kimdir, ne zaman ve hangi yılda yarıştı?

Survivor Doğukan Hazar Manço Kimdir? Doğukan Hazar Manço, 19 Mayıs 1981 tarihinde Belçika'da dünyaya gelmiş, Türk şarkıcı ve DJ'dir. Ünlü sanatçı Barış Manço'nun büyük oğlu olan Doğukan, çocuk yaşlarda özel piyano ve gitar dersleri almaya başlamıştır. Ancak, babasının ani ölümü üzerine müzik ve medya alanlarına uzak kalmıştır.

Doğukan Manço, çocukluğunda başladığı motor spor eğitimleri sayesinde profesyonel bir drift pilotu olmuştur. Uzun bir süren sessizlikten sonra, 2009 yılında Babası Barış Manço'nun anısına düzenlediği bir etkinlikte DJ performansı sergileyerek müzik kariyerine adım atmıştır. Sosyal sorumluluk projelerinde DJ'lik yapmış ve 2012'de kurduğu Manço Prodüksiyon ile müzik dünyasına adım atmıştır.

Survivor serüvenine olan katılışı ise Star TV'de yayınlanan Survivor Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında gerçekleşmiştir. Hilmicem İntepe'nin ardından ikinci olarak dikkatleri üzerine çeken Doğukan, Survivor macerasına devam ederek 2013 yılında Survivor All Star kadrosuna dahil edilmiştir. Ünlüler takımında 124 gün boyunca kaldıktan sonra 21 Haziran 2015 tarihinde elenmiştir.

Doğukan Hazar Manço'nun müzik kariyeri ve motor sporlarındaki başarılarıyla tanınan bir isim olmasının yanı sıra, Survivor All Star 2024 sezonundaki performansıyla da izleyicilerin ilgi odağı olmaya devam ediyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber