Survivor ekibine polis operasyonu mu yapıldı? Dominik'te Survivor ekibine polis baskını haberleri doğru mu? Acun Ilıcalı duyurdu!

Survivor'un yeni bölüm tanıtımında Acun Ilıcalı'nın "Dominik polisi operasyon yapmış, bizimkileri almış" açıklaması gündem oldu. Survivor'un 4. bölüm fragmanı, izleyicileri heyecanlandırdı. Tanıtımda Nagihan ve Turabi'nin sözleri dikkat çekerken, Acun Ilıcalı'nın söyledikleri ise asıl merak konusu oldu.

Ilıcalı, Dominik polisinin Survivor adasında operasyon gerçekleştirdiğini açıkladı. Ada konseyinde yapılan açıklamada Acun Ilıcalı, "Şaşırdığım çok olay oldu ama bu enteresan bir olay. Ben şu yaşıma geldim, böyle bir şey görmedim. Telefon geliyor. Abi... Efendim. Dominik polisi operasyon yapmış bizimkileri almış diyor" ifadesini kullandı. Olayın detayları izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor.

Survivor All-Star'ın bu akşamki bölümünde üçüncü dokunulmazlık oyunu gerçekleşecek. Tanıtımda Nagihan'ın erkeklerin performansına dair serzenişi dikkat çekti. Nagihan, erkeklerin zayıf olduğunu belirterek kazanmaları gerektiğini vurguladı. Turabi ise rüyasında yarışmacıları gördüğünü şu sözlerle anlattı: "Rüyamı zindan ettiler bana. Tam yemek yiyip güzel bir rüya göreceğim zannederken Hakan'ı gördüm. Koşarak yemek istedi benden ve vermemek için uğraştım. Rüyamı zehir ettiler." Survivor hayranları, bu gelişmeleri heyecanla bekliyor.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber