Survivor Haftalık Ücret 2024 BELLİ OLDU: Survivor Yarışmacıları Haftalık Ne Kadar Alıyor? Survivor Yarışmacıları Ne Kadar Ücret Alıyor?

Acun Ilıcalı'nın ekrana getirdiği Survivor All Star yarışmacıları aldığı ücret merak konusu oldu. Ekran başında hop oturup hop kalkan izleyiciler Kırmızı ve Mavi takım mücadelesine tanık oldu. Açlıkla mücadele eden Survivor yarışmacıları ne kadar ücret alıyor merak edildi. İşte Survivor haftalık ücret 2024 tablosu..

TV8 ekranının en çok izlenen yapımı Survivor All Star 2024 nefes kesti. Yeni bölümleriyle ekran macerasına devam eden Survivor'da kavga sesleri iyice arttı. Bir yandan açlıkla boğuşan Survivor yarışmacıları bir yandan da ödül ve dokunulmazlık oyunlarını kazanıp günün keyfini çıkarmaya odaklandı. Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın sunumuyla ekrana gelen Survivor All Star mücadelesinde hangi yarışmacı ne kadar ücret alıyor merak edildi. Ekran başındaki izleyiciler arama motorlarında Survivor yarışmacıları ne kadar ücret alıyor, Survivor yarışmacıları haftalık ne kadar kazanıyor sorularına yanıt aradı. İşte Survivor haftalık ücret 2024..

SURVİVOR YARIŞMACILARI HAFTALIK NE KADAR ALIYOR 2024

Survivor yarışmacıları haftalık kaç para alıyor sorgulandı. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen yapımda tansiyon bir an olsun düşmedi. Mavi ve Kırmızı takım mücadelesinde Turabi Çamkıran ve Nihat Altınkaya yarışa veda etti. Sakatlıkları nedeniyle daha fazla yarışmaya devam edemeyecek olan Turabi ile Nihat'ın ücretleri kesildi. Survivor yarışmacıları haftalık ne kadar alıyor 2024 merak edenler aşağıdaki listeye göz atabilir. Hemen belirtelim ki bu ücretler Menemen Haber’e göre Survivor All Star yarışmacılarına ödendiği düşünülen tahmini haftalık rakamlardır.

SURVİVOR HAFTALIK ÜCRET 2024

Hakan Hatipoğlu: 100 bin TL

Nefise Karatay: 100 bin TL

Furkan Kızılay: 80 bin TL

Begüm Yücetan: 70 bin TL

Yasin Obuz: 90 bin TL

Seda Aktuğlu: 70 bin TL

Ogeday Girişken: 80 bin TL

Yiğit Poyraz: 80 bin TL

Seda Ocak: 70 bin TL

Yunus Emre: 60 bin TL

Damla Can: 90 bin TL

Sahra Işık: 60 bin TL

Nagihan Karadere: 90 bin TL

Nihat Altınkaya: 90 bin TL

Bozok Gören: 60 bin TL

Turabi Çamkıran: 100 bin TL

Sercan Yıldırım: 80 bin TL

Pınar Saka: 60 bin TL

Aleyna Kalaycıoğlu: 70 bin TL

Gizem Memiç: 70 bin TL

Doğukan Manço: 90 bin TL

Berna Gözbaşı: 80 bin TL

Ersin Korkut: 90 bin TL

Merve Aydın: 90 bin TL

Özgür Tetik: 60 bin TL

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber