Survivor Hilmicem Gelecek Mi BELLİ OLDU: Survivor Hilmicem Ne Zaman Gelecek? Hilmicem İntepe Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Survivor Hilmicem Sevgilisi Kim?

Tansiyonun bir an olsun düşmediği Survivor All Star 2024 kadrosu güncellendi. Acun Ilıcalı zaman zaman yedek yarışmacıları adaya getirme kararı aldı. Bu noktada eski şampiyonlardan olan Hilmicem İntepe adayı geçmeye başladı. Peki, urvivor Hilmicem gelecek mi? İşte yanıtı..

Acun Ilıcalı'nın ekrana getirdiği Survivor All Star 2024 maratonu hız kesmedi. 1 Ocak tarihinde start alan 6 aylık maraton nefes kesti. Yeni parkurlar ve oyunlarla mücadeleye başlayan Survivor yarışmacıları açlıkla sınandı. Her bölümü olay olan Survivor son bölüm tansiyon iyice yükseldi. Mustafa Kemal Kurt yarışmadı. Acun Ilıcalı konseyde deliye döndü. Tüm bunların yaşandığı Survivor All Star maratonunda eski şampiyonlardan Hilmicem adı geçmeye başladı. Hilmicem İntepe Survivor 2024 araştırması yapan izleticiler Survivor Hilmicem gelecek mi merak etti. Beklenen açıklama yapıldı. Peki, Hilmicem kaç yaşında? Hilmicem İntepe kimdir? Survivor Hilmicem gelecek mi? İşte merak edilen soruların yanıtları..

SURVİVOR HİLMİCEM GELECEK Mİ?

Acun Ilıcalı'nın en sevilen programlarından olan Survivor All Star 2024 mücadelesinde yarış iyice kızıştı. Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları zaman zaman değişen kadrolarıyla ödülleri toplamaya başladı. Hırs ve gözyaşının merkezi Survivor yarışında kazanma planları hızlandı. Yola devam eden Survivor yarışmacıları arasına eski şampiyonlardan Hilmicem İntepe'nin de geleceği iddiaları ayyuka çıktı. Sosyal medyayı ayağa kaldıran Hilmicem İntepe "Şimdi Survivor izleme vakti" paylaşımıyla kafaları karıştırdı. Survivor Nagihan, Aleyna ve Nefise arasında yaşanan gerilim fiziksel temasa varınca Acun Ilıcalı herkese yolu gösterdi. Görüntülerin ardından Twitter'da "Hilmi Cem dönsün" yorumları peş peşe geldi. Henüz Survivor Hilmicem kararı kesin olarak açıklanmadı.

HİLMİCEM İNTEPE KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Hilmi Cem İntepe 1992 yılında Muğla'nın Menteşe ilçesi Yenice Mahallesi'nde doğdu. 18 yaşına kadar Bodrum'un Güvercinlik Mahallesi'nde yaşayan Hilmicem, 17 yaşında Latin danslarına başladı. Birçok kez salsada Türkiye Gençler Şampiyonu olan Hilmicem İntepe ekran yolculuğu başladı. Televizyona ilk kez Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışması ile çıkan Hilmicem dans gösterisiyle herkesin odak noktası oldu. 2013 yılında yayınlanan Survivor yarışına adını yazdıran Survivor Hilmicem adını şampiyonlar listesine yazdırdı. Ardından hünerlerini Survivor All Star yarışında kanıtlayan Hilmicem İntepe oyunculuğa soyundu. Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Yavuz karakteriyle büyük çıkış yakalayan Hilmicem İntepe ardından Çalıkuşu, Stajyer Mafya, Çılgın Dersane 4: Ada gibi dizi ve filmlerde yer aldı. 2016-2017 yılları arasında yayınlanan Bodrum Masalı adlı dizide Kelebek karakterini oynadı.

HİLMİCEM İNTEPE INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber