SURVİVOR ilk eleme adayı kim oldu, hangi yarışmacı? Survivor ilk dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor 2024 All Star, Acun Ilıcalı'nın sosyal medya anketi sonrasında yaşanan takım değişikliği ve haftanın ilk dokunulmazlık oyunuyla başladı. İşte detaylar:

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bir anket düzenleyen Acun Ilıcalı, takımların değişip değişmemesi konusunda seyircilerin görüşlerine başvurdu. Anket sonucuna göre acil durum konseyini toplayan Ilıcalı, Mavi takımdan Yunus Emre ile Kırmızı takımdan Berna'nın takım değişikliğini duyurdu.

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyunu öncesinde takımlara eklenen yeni yarışmacılar belirlendi. Mavi takıma yedeklerden Aysu Keskin, Kırmızı takıma ise Yağmur Banda dahil oldu.

Dokunulmazlık oyunu nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Kırmızı takım, 6-3 önde götürdüğü müsabakanın son dakikalarında Mavi takımın üstünlüğüne engel olamayarak 12-7 skorla mağlup oldu. Böylece haftanın ilk dokunulmazlığını kazanan takım Mavi oldu.

Dokunulmazlık oyununun ardından Kırmızı takım konseyi düzenlendi. Yapılan oylama sonucunda en fazla ismi çıkan yarışmacılar Bozok, Sercan ve Ersin olurken, en fazla oy alarak (6) haftanın ilk eleme adayı olan isim Sercan Yıldırım oldu.

Acun Ilıcalı, dokunulmazlık oyunu sonrasında beklenen sürprizi açıkladı. Bir dans yarışması düzenleneceğini ve kazanan takımın Rio Karnavalına gideceği müjdesini verdi. Dans yarışması, 8 profesyonel dansçı tarafından öğretilecek koreografiler üzerinden değerlendirilecek ve Survivor 2024 All Star'da heyecanı artıracak.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber