SURVİVOR KİM ELENDİ KİM GİTTİ SON DAKİKA: 6 Haziran Survivor Kim Elendi? Survivor Adaya Kim Veda Etti?

Heyecanın tavan yaptığı Survivor All Star 2024 yarışında izleyiciyi şoke eden düello ekrana geldi. 6 Haziran Perşembe akşamı yayınlanan Survivor son bölüm Seda, Atakan, Nefise ve Merve düellosu geceye damga vurdu. 3 isim yola devam ederken iddialı yarışmacı elendi. Peki, 6 Haziran Survivor kim elendi? İşte elenen isim..

Survivor kim elendi kim gitti son dakika araştırması yapan izleyiciler son bölüme odaklandı. Her akşam yeni bölümü yayınlanan Survivor macerasında kritik haftaya giriş yapıldı. 6 aydan bu yana kesintisiz süren Dominik macerasında kazanan kaybeden belli oldu. Sayılı gün sonra yapılacak Survivor All Star finalinde yarışmak için atağa geçen yarışmacılar ölüm kalım savaşına girdi. 6 Haziran Perşembe günü ekrana gelen Survivor Seda, Atakan, Nefise ve Merve düellosunda Dominik'ten ayrılan belli oldu. Peki, 6 Haziran Survivor kim elendi? İşte elenen isim Survivor..

6 HAZİRAN SURVİVOR KİM ELENDİ?

Survivor kim elendi dün akşam MERVE AYDIN yolun sonuna geldi. Hafta boyunca belirlenen Seda, Atakan, Nefise ve Merve düellosunda kaybeden Merve oldu. 6 Haziran Perşembe akşamı gerçekleşen eleme düellosunda hünerlerini gösteren yarışmacılar finali görebilmek için savaştı. Düellolarını kaybeden Merve ve Nefise finalde kozlarını paylaştı. İzleyicilerin hop oturup hop kalktığı olaylı gecede Survivor düellosunda kaybeden isim 5-1 mağlubiyetle Merve oldu.

SURVİVOR MERVE AYDIN ELENDİ Mİ?

6 Haziran Perşembe günü yapılan Survivor All Star düellonun finalinde Nefise'ye karşı 5-1 kaybeden Merve Aydın adaya veda etti. İlk bölümden bu yana mücadeleyi bırakmayan Merve Aydın, "Burada olduğum için bu sezon inanılmaz mutluydum. Tabii ki bir hayalim vardı, final. Nasibim buraya kadarmış. Elimden gelen bütün savaşı verdim ama böyle olması gerekiyormuş" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber