SURVİVOR KİM ELENDİ, KİM GİTTİ SON DAKİKA 9 HAZİRAN 2024: 9 Haziran Survivor All Star Kim Elendi? Survivor Son Düello Elenen

6 aydır süren Survivor All Star 2024 mücadelesinde final biletini kazanan isimler İstanbul etabına geçiş yaptı. İzleyiciyi nefessiz bırakan Survivor All Star 2024 sezonuna damga vuran isim yolun sonuna geldi. Son düelloda elenen yarışmacı İstanbul biletini kaçırdı. Peki, Survivor kim elendi kim gitti son dakika? İşte yanıtı..

Survivor kim elendi kim gitti son dakika araştıran izleyiciler son bölümde yaşananlara odaklandı. Acun Ilıcalı'nın tüm zamanların en çok izlenen yapımı Survivor All Star 2024 yarışında nefesler tutuldu. Dominik etabını tamamlayan Survivor yarışmacıları için İstanbul dönemi başladı. Büyük final haftasına giren Survivor All Star yarışında sezonun son eleme düellosu ekrana geldi. Kıran kırana geçen Survivor son düello Atakan, Yunus Emre, Nefise ve Seda İstanbul bileti için yarıştı. Peki, dün Survivor'da kim elendi? Survivor 9 Haziran kim elendi? İşte 9 Haziran Survivor All Star elenen yarışmacı..

SURVİVOR 9 HAZİRAN KİM ELENDİ?

9 Haziran Survivor All Star kim elendi sorusunun yanıtı YUNUS EMRE ÖZDEN oldu. 9 Haziran Pazar akşamı ekrana gelen Survivor 138. bölüm sezonun son eleme düellosu heyecanı yaşandı. TV8 izleyicilerinin soluksuz takip ettiği Survivor son bölüm dokunulmazlık sahibi Batuhan ve Ogeday finali garantiledi. Atakan, Yunus Emre, Nefise ve Seda arasında oynanan son düelloda kaybeden Yunus Emre oldu.

SURVİVOR YUNUS EMRE ELENDİ Mİ?

Dominik macerasını sonlandıran Survivor Yunus Emre, "Zor bir hayat yaşadım 30 yaşına kolay gelmedim. Gerçekten dünya döndükçe insanın üstüne çamur sıçratan bir yer. Yaş ilerledikçe bazı şeyleri karşılıksız verirken, çamur sıçratmayı büyümekle ilgili edilebilir aslında. Ağlayacağım zor tutuyorum kendimi... Burada beni ben olarak kabul ettiniz ve gerçekten hep kazanmaya çalıştınız. Ben büyürken hep şu lafı sözü duydum; Her şeyin bir bedeli var. Evet bir bedel ödedik ama bu sadece yarışmanın zorluğuydu. Eğip bükmeden beni ailenizin içine aldınız. Beni ben olarak bir yerlere getirip dünyanın kirletmiş olduğu çamurlardan beni arındırdınız. Yeni bir kimlik verdiniz. Her şey için minnettarım. Ve mutlu gideceğim buradan. Çok zorlamayayım konuşamıyorum, anlayan anladı" dedi.

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber