SURVİVOR NEFİSE FANİS AŞK İTİRAFI: Survivor Nefise Yunanistan'dan Yeşil Işık Aldı! Nefise Karatay Aşk İtirafı Duyanlar Kulaklarına İnanamadı! Meğer..

Survivor All Star 2024 yarışında adını ikinciliğe yazdıran Nefise Karatay aşk açıklaması ağızları açık bıraktı. Finale çıkmayı başaran Survivor Nefise yarışmanın bitmesiyle aşk hayatına odaklandı. Yunanlı yarışmacı Fanis’ten yeşil ışık gören Nefise öyle şeyler söyledi ki duyan şaştı kaldı.

TV8 ekranında yayınlanan Survivor All Star 2024 yarışmasında finalin adı Ogeday ile Nefise oldu. Milyonlarca izleyiciyi ekran başına çivileyen Survivor finalinde şampiyonluk kupasını Ogeday'a kaptıran Nefise aşk hayatına start verdi. Yarışma biter bitmez normal hayatına geri dönen Survivor Nefise aşk hayatıyla konuşulmaya başladı. Survivor 2024 ikincisi olan Nefise Karatay aşk itiraflarıyla gündeme bomba gibi düştü. Meğer..

SURVİVOR NEFİSE YUNANLI FANİS AŞK BOMBASI

Yarışmanın bitmesiyle aşk dedikodularına bir yenisi daha eklenen Nefise’nin gönlünü Yunanlı Fanis’e kaptırdığı iddia edildi. Nefise’nin X hesabı üzerinden yaptığı paylaşım olay oldu. Geçtiğimiz günlerce modacı Pınar Kerimoğlu'nun YouTube kanalına konuk olan Nefise, Fanis hakkında söyledikleriyle şaşkına çevirdi. Yeşil ışığın Nefise'ye Fanis’ten geldiğini öğrenen hayranları şaştı kaldı. Fanis’e olan duygularını bir kez daha tekrarlayan Nefise, "Aileye girdim ben artık. Annesi ve kardeşi beni çağırıyor, Yunanistan’a gideceğim. Fanis'in yarışmadaki başka bir kişiyle aşk haberleri çıktı onu da sordum. Yarışmada olduğu için kamera karşısında bunları söyleyemiyorum ama hayatımda kimse yok. Lütfen Yunanistan’da görüşelim dedi. Finale gidemiyorum ama aşkımı haykıra haykıra Yunanistan’a gideceğim. Ben bu çocuğa tutuldum, büyülenmiş gibiyim" dedi.

SURVİVOR NEFİSE KARATAY KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Survivor All Star Nefise Karata25 Şubat 2000 doğumlu. Milli atlet Nefise uzun atlama ve engelli atlama dallarında kariyere sahip. Spor hayatı 5 yaşındayken başlayan Nefise Karatay Fenerbahçe ile kariyerine adım attı. İstanbul'a gelerek spor kariyerine profesyonel olarak devam etti. Survivor 2023 ünlüler takımına yedeklerden giren Nefise Karatay adını şampiyonlar listesine yazdırdı. Survivor All Star 2024 yarışmasında 2. oldu.

NEFİSE KARATAY INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

SON DAKİKA HABERLERİ
Sonraki Haber